Cadde Tuba Ünsal'dan çocuklarına internet kısıtlaması! 'Günde bir saat hakları var'

Tuba Ünsal'dan çocuklarına internet kısıtlaması! 'Günde bir saat hakları var'

15.05.2024 - 08:05 | Son Güncellenme:

Murat Pilevneli ile biten evliliğinden Sare adında bir kızı, Mirgün Cabas'la ilişkisinden Civan Mert adından bir oğlu olan Tuba Ünsal, sosyal medyada güzellik algısının çocuklara bile pompalandığını söyledi. Ünlü oyuncu, kızı ve oğluna internet kısıtlaması getirdiğini açıkladı.

Tuba Ünsaldan çocuklarına internet kısıtlaması Günde bir saat hakları var

Tuba Ünsal, önceki gün Nişantaşı’nda yemek yediği bir restoran çıkışı objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, sosyal medyada bazı içeriklerin çocuklara güzellik algısı dayattığını ve bu durumla başa çıkabilmek için kısıtlamalar uyguladığını söyledi.

Haberin Devamı

"TABİİ Kİ KISITLIYORUM"

Bir kız çocuğu annesi olarak şunu görüyorum. Sen ne kadar çocuğunu farklı bir dünyanın içinde bilgilerle donatmaya çalışsan da, kısıtlamaları yeterince yapmadığında olmuyor. Çünkü uzmanlar onu da doğru bulmuyorlar, çocuk bir güzellik algısının içine düşüyor. Ona pompalanan şey ‘bunu sürmen lazım, şu fondöteni kullanman lazım. Bunları kullanmazsan güzel değilsin’. Bunu gözlemliyorum, bunun sıkıntısını çekiyoruz. Kısıtlıyorum tabii, bizde öyle Nazi Almanyası. Onlara sevildiğini göstererek kısıtlamaları da onlar için yaptığınızı tatlı dille sarılarak yaparsanız rutine giriyor. Bizde gün içinde sosyal medyada bir saat hakları var, hafta sonlarında birkaç saat bakabilirler.

Tuba Ünsaldan çocuklarına internet kısıtlaması Günde bir saat hakları var

"EVDE SOĞAN SARIMSAK GÜNÜ YAPIYORUZ"

Canı çektiği için restoranda lahmacun yediğini ve set olmadığı günlerde sarımsak ve soğan tüketerek sağlıklı kaldığını belirten Ünsal, "Az önce yogadan çıktım, lahmacun yedim. Çok karışık ruh halindeyim. Lahmacuna bayılırım, bence en güzel yemeklerimizin başında geliyor. Sete gitmiyor olsaydım bir de soğan yerdim. Soğan çok sağlıklı bir şey. Uzun yıllardır antibiyotik ve ağrı kesici nedir bilmem. Onun yerine doğal soğan, sarımsak tüketirim. Set günüm yemiyorum. Çocuklarla evdeysem onları da gaza getirip beraber soğan sarımsak günü yapıyoruz” şeklinde konuştu.

"SÖZÜMÜ DİNLEYEN İKİ ÇOCUĞUM VAR"

Çocuklarını ünlü bir annenin evlatları gibi yetiştirmediği hatırlatması üzerine Tuba Ünsal, "Ünlü olunca ne annesi? Hiç öyle bir dünya yok, onların mutluluğu ve mutlu hissetmeleri, iyi birey olmaları için kurduğun düzende ünlülük, para, pul yok. Mutluluğun parayla da ilgisi yok. Ben çok şanslıyım ki iki tane sözümü dinleyen düzgün çocuğum var" dedi.

Tuba Ünsaldan çocuklarına internet kısıtlaması Günde bir saat hakları var

Haberin Devamı

"FİZİKSEL ÖZELLİKLER GEÇİCİ"

Hayatında öğrenmenin hiç bitmediğini vurgulayan 42 yaşındaki güzel, genç oyunculara tavsiyelerde bulundu.

Kendini eğitmek için vakit harcadım, merak ederek geçirdim. Meraklı olmak gerekiyor, şu halde yedi aydır İngilizce online okula kayıtlıyım, haftada beş gün ders yapıyorum. Hep daha iyisini araştırmak, hep daha iyisi için çaba göstermek... İyi oyuncu olmanın temeli de sizin ışığınız, sizin içinizden ruh halinizden yansıyor. Onun dışında ne fiziksel özellikler, ne oynadığınız yüzler bunlar çok geçici şeyler.

Tuba Ünsaldan çocuklarına internet kısıtlaması Günde bir saat hakları var