Cadde Tuğba Ekinci: Artık koca yok! Normal insan kalmadı

Tuğba Ekinci: Artık koca yok! Normal insan kalmadı

24.07.2023 - 09:05 | Son Güncellenme:

Sivri dilli şarkıcı Tuğba Ekinci, önceki gün köpeğiyle birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü isim, "Yanınızda ne zaman birini göreceğiz?" sorusu üzerine isyan ederek; dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Tuğba Ekinci: Artık koca yok Normal insan kalmadı

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, geçtiğimiz gün köpeğiyle Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Üç gündür klip çekimlerinde olduğunu söyleyen Ekinci, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

7 Temmuz'da Sezen Aksu'nun 'Kahpe Kader' şarkısını cover'ladığım eser çıkacak. Güzel bir klip oldu. Klipte en çok köpeğim var.

Tuğba Ekinci: Artık koca yok Normal insan kalmadı

"KADIN DA KALMADI, ERKEK DE"

46 yaşındaki şarkıcı, "Yanınızda ne zaman birini göreceğiz?" sorusuna; "Evlenenler boşanıyor, sence niye? Her yer alkolik ve müptezel dolu. Artık koca yok. Kadın da kalmadı, erkek de... Bütün memleket müptezel" cevabını verdi.

Tuğba Ekinci: Artık koca yok Normal insan kalmadı

"Adamı alıyorsun, alkolü geçtim müptezel çıkıyor. 'Çöp' diyorsun" diyen ünlü isim, şöyle konuştu:

Boşananlar da bu yüzden boşanıyor. Normal insan kalmadı. En iyi arkadaşlarımız hayvanlar oldu. Yalan konuşuyorsam şerefsizim.

Tuğba Ekinci: Artık koca yok Normal insan kalmadı

"EVE ALMAYA KORKUYORSUN"

Tuğba Ekinci, sözlerini; "Yanlış anlamayın. İzleyenler, 'Sizin camiada öyle şeyler çok' diyebilir. Bütün mesleklerde 10 taneden 8'i müptezel. Eve almaya korkuyorsun" diyerek noktaladı.