Cadde Polisin kapattığı yoldan girmeye çalıştı! 'Neyi çekiyorsunuz?'

Polisin kapattığı yoldan girmeye çalıştı! 'Neyi çekiyorsunuz?'

16.01.2024 - 07:10 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Tuğba Ekinci, Kuruçeşme'de trafikte görüntülendi. Polisin kapattığı yoldan girmek isteyen Ekinci, gazetecilerin kendisini görüntülediği fark edince sinirlerine hakim olamadı.

Polisin kapattığı yoldan girmeye çalıştı Neyi çekiyorsunuz

Tuğba Ekinci, geçtiğimiz aylarda köpeğiyle Nişantaşı City's'de objektiflere takılmıştı. 46 yaşındaki şarkıcı, "Yanınızda ne zaman birini göreceğiz?" sorusuna; "Evlenenler boşanıyor, sence niye? Her yer alkolik ve müptezel dolu. Artık koca yok. Kadın da kalmadı, erkek de... Bütün memleket müptezel" cevabını vermişti.

Haberin Devamı

"ALKOLÜ GEÇTİM MÜPTEZEL ÇIKIYOR"

"Adamı alıyorsun, alkolü geçtim müptezel çıkıyor. 'Çöp' diyorsun" diyen ünlü isim, şöyle konuşmuştu:

Boşananlar da bu yüzden boşanıyor. Normal insan kalmadı. En iyi arkadaşlarımız hayvanlar oldu. Yalan konuşuyorsam şerefsizim.

Polisin kapattığı yoldan girmeye çalıştı Neyi çekiyorsunuz

"EVE ALMAYA KORKUYORSUN"

Tuğba Ekinci, sözlerini; "Yanlış anlamayın. İzleyenler, 'Sizin camiada öyle şeyler çok' diyebilir. Bütün mesleklerde 10 taneden 8'i müptezel. Eve almaya korkuyorsun" diyerek noktalamıştı.

Polisin kapattığı yoldan girmeye çalıştı Neyi çekiyorsunuz

POLİS İZİN VERMEDİ

Tuğba Ekinci, önceki gece Kuruçeşme'de trafikte görüntülendi. Polisin kapattığı yoldan girmek isteyen Ekinci, polisin izin vermemesi üzerine düz devam etmek zorunda kaldı.

Polisin kapattığı yoldan girmeye çalıştı Neyi çekiyorsunuz

HIZLICA YOLUNA DEVAM ETTİ

O sırada gazetecilerin kendisini çekmesiyle, "Neyi çekiyorsunuz?" sorusunu soran Ekinci, muhabirlerin kendisini tanıtmasıyla camını kapatarak hızlıca yoluna devam etti.