Cadde Tuğba Yurt: Birinci benim, ikinciyi bilmiyorum

Tuğba Yurt: Birinci benim, ikinciyi bilmiyorum

28.12.2021 - 14:18 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde 'Açmayalım' isimli şarkısını yayınlayan Tuğba Yurt, Number1 Türk FM’de Kadir Çetin’in programına bağlandı ve iddialı açıklamalarda bulundu.

Tuğba Yurt: Birinci benim, ikinciyi bilmiyorum

Tuğba Yurt, klipteki fit görüntüleri hakkında, "Biz göz önünde olan isimleriz hem kulağa hem de göze hitap etmek için formumuzu korumaya özen gösteriyoruz" dedi.

Haberin Devamı

"HERKES SANKİ BİRİNCİ"
Hande Yener, "Pop müzikte ilk ikide ben ve Edis varız, üçüncü kim bilmiyorum demişti. Bu sözler hatırlatılan ve "Sen kaçıncısın?" sorusu yöneltilen Yurt, "Bu sektörde ikinci, üçüncü hiç görmedim. Herkes sanki birinci. Herkes birinci olmak istiyor. Ben bu tür tartışmalara girmiyorum, güzel şarkılar yapmak ve sahne yapmakla uğraşıyorum. Elbet ben birinciyim, ikinci ve üçüncü kim bilmiyorum" yanıtını verdi.

"2021 BENİM İÇİN ÇOK İYİYDİ"
Yeni yıl mesajı sorulan ünlü şarkıcı, "Benim O şarkısı çok başarılı oldu. 2021 çok iyi, başarı dolu geçti. 2022'nin hediyesi 'Açmayalım' oldu. Bu şarkı ile daha güzel şeyler olacak. İnşallah yeni yılda güzel şarkılar gelmeye devam edecek. Herkesin yeni yılını kutlarım, sağlıklı müzik dolu bir yıl olsun" ifadelerini kullandı.

Yazarlar