Cadde Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydın'dan bebek müjdesi!

Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydın'dan bebek müjdesi!

14.11.2023 - 07:52 | Son Güncellenme:

Taner Şafak (2012–2019) ve Tolga Ertuğrul ile evlenip boşanan Tuğçe Tayfur, bir dargın bir barışık ilişki yaşadığı Burak Kalfa'dan olaylı ayrılığı sonrası Muhammet Aydın'la dünyaevine girmişti. Üç ay önce nikah masasına oturan çift, bebek beklediklerini açıkladı.

Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydından bebek müjdesi

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa ile sorunları konuşulurken sürpriz bir şekilde Muhammet Aydın'la nikah masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

2. Sayfa programına konuk olan çift, özel hayatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yapmıştı. Tayfur, eski eşi Taner Şafak ile evliliğinden olan oğlu Efe hakkında konuşarak; oğlunun yeni eşine baba dediğinden ve biyolojik babasının evine gittiğinde yaşadığı travmalardan bahsetmişti.

Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydından bebek müjdesi

"TRAVMALARIN SEBEBİ ANNESİDİR"

Bu iddiaların ardından Şafak programa telefonla bağlanarak; "Travmatik bir hayat yaşayan ben değilim, oğlumun annesidir. Çarpık ilişkiler yaşayan ben değilim" diye konuşmuştu.

Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydından bebek müjdesi

Tayfur ise bir açıklama yayınlayarak; "Çocuğumun magazinin göbeğine atılmasına asla izin vermeyeceğim. Bir problemi olan varsa devlet orada, mahkeme orada, hukuk orada" diye yazmış ve şöyle devam etmişti:

Bu zamana kadar açmadın açmadın, eşimin parası tatlı geldi sanırım. Hiç sorun yok, cumadan pazara 'Karımla vakit geçirmem gerekiyor, ben her hafta sonu alamam' dediğin çocuk için velayet davası açmanı bekliyorum. Dört bir yandan kuşatılmış şehir gibiyim, kim nereden saldıracağını şaşırdı. Neyse, Allah sevdiği kullarına imtihanlar verirmiş, öptük başımıza koyduk.

Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydından bebek müjdesi

MÜJDELİ HABER GELDİ

Haberin Devamı

Gündemden düşmeyen bu olayların ardından 14 Ağustos'ta dünyaevine giren Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydın'dan müjdeli haber geldi. Ünlü çift, sosyal medyadan yaptıkları bir paylaşımla bebek beklediklerini duyurdu.

Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydından bebek müjdesi

Elinde ultrason fotoğrafı tuttuğu bir kareyi 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınlayan Tayfur'a; takipçilerinden tebrik mesajları yağdı.