Cadde Tuvana Türkay'dan 'Ah Aşk' itirafı! 'Ölene kadar sırrım olacak'

Tuvana Türkay'dan 'Ah Aşk' itirafı! 'Ölene kadar sırrım olacak'

15.11.2023 - 12:18 | Son Güncellenme:

Oyunculuk kariyerinin dışında güzel sesiyle de adından söz ettirmeyi başaran Tuvana Türkay, 2021 yılında çıkardığı, sözü ve müziği kendisine ait olan 'Ah Aşk' şarkısı hakkında konuştu.

Tuvana Türkaydan Ah Aşk itirafı Ölene kadar sırrım olacak

Tuvana Türkay, Radyo Trio'da yayınlanan 'Metin Özülkü İle Müzik Molası' programına konuk oldu. Oyunculuğa dokuz yaşında başladığını belirten Türkay, "Beni şarkıcı zannedenler var. Oyunculuk mesleğim, müzik hayatım. İnsan ne olursa olsun hayatından vazgeçebilir mi?" dedi.

Haberin Devamı

"MÜZİKLE KENDİMİ REHABİLİTE EDİYORUM"

Rol aldığı dizilerde şarkılar söyleyen 33 yaşındaki güzel, "Müzik benim kendimi rehabilite edebildiğim, elimdeki en önemli değerlerden biri. Şarkı söylemeyi ve beste yapmayı çok seviyorum. Beni mutlu etmeye devam ettiği sürece de elbette üretmeye devam edeceğim" açıklamasını yapmıştı.

Tuvana Türkaydan Ah Aşk itirafı Ölene kadar sırrım olacak

"AH AŞK ŞARKISINI AĞLAYA ZIRLAYA YAZDIM"

Tuvana Türkay, 2021'de çıkardığı 'Ah Aşk' parçası hakkında, "Ağlaya zırlaya yazdığım bir şarkı bu. Anlatırken hala sesim titriyor. Bu kişinin yeri her zaman çok özel kalacak. Kim olduğu ölene kadar benim sırrım olacak" ifadelerini kullandı.

Tuvana Türkaydan Ah Aşk itirafı Ölene kadar sırrım olacak

"OYUNCU ARKADAŞLARIMLA ENERJİMİZ TUTMUYORDU"

'İkinci Baskı' filminde yakın dostu Asuman Dabak'la kamera karşısına geçen Tuvana Türkay, "Eskiden benimle yaşıt olan, çekişme içindeki oyuncu arkadaşlarımla bir türlü o enerjiyi tutturamıyordum. Ancak Asuman Dabak uzun zamandır arkadaşım ve ikimizde birbirimizden çok şey öğreniyoruz. Dilerim dostluğumuz hep böyle devam eder" şeklinde konuştu.

Tuvana Türkaydan Ah Aşk itirafı Ölene kadar sırrım olacak