Cadde Tuvana Türkay ile Asuman Dabak, Çeşme'de! Deniz ve güneşin tadını çıkardılar

Tuvana Türkay ile Asuman Dabak, Çeşme'de! Deniz ve güneşin tadını çıkardılar

28.06.2023 - 06:39 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncular Tuvana Türkay ile Asuman Dabak, soluğu plajda aldı. Şezlonglarında uzun süre sohbet ettikten sonra akşam saatlerinde denize giren ikilinin keyifli anları objektiflere böyle yansıdı.

Tuvana Türkay ile Asuman Dabak, Çeşmede Deniz ve güneşin tadını çıkardılar

Son olarak 'Çember' adlı dizide rol alan Tuvana Türkay, usta oyuncu Asuman Dabak ile önceki gün Çeşme'de görüntülendi. Birlikte rol aldıkları projenin Hisarcık'taki çekimlerini tamamlayan ikili, soluğu plajda aldı.

Haberin Devamı

Türkay ile Dabak uzun süre şezlonglarında sohbet ettiler. Akşama doğru denize giren ikilinin keyifli halleri, objektiflere böyle yansıdı.

Tuvana Türkay ile Asuman Dabak, Çeşmede Deniz ve güneşin tadını çıkardılar

GÜNEŞLENMEYE DEVAM ETTİLER

Bir ara köpeği Iggy'yi de denize sokan Türkay, onunla oyun oynadı. Oyuncu arkadaşlar, denizden çıkar çıkmaz şezlonglarına geçerek güneşlenmeye devam ettiler.

1/8

2/8

3/8

4/8

5/8

6/8

7/8

8/8

"ERKEN BİTEN SET"

Öte yandan kısa bir süre önce iş insanı İzzet Antebi ile yollarını ayıran 32 yaşındaki Tuvana Türkay, geçtiğimiz günlerde 5 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından bikinili pozlarını paylaşmıştı.

Tuvana Türkay ile Asuman Dabak, Çeşmede Deniz ve güneşin tadını çıkardılar

Güzel oyuncunun "Erken biten set" notuyla peş peşe yayınladığı karelere; "Böyle bir güzellik olabilir mi ya?", "Deniz kızı" ve "Şahanesin" gibi yorumlar yazılmıştı.