Cadde 'Üç Kız Kardeş' en çok izlenen dizi oldu

'Üç Kız Kardeş' en çok izlenen dizi oldu

13.04.2022 - 12:36 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin salı akşamlarına damga vuran dizisi 'Üç Kız Kardeş', 12 Nisan'da yeni bölümü ile ekrana geldi. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan yapım, 8’inci bölümü ile Total ve AB kategorilerinde zirveye oturdu.

Üç Kız Kardeş en çok izlenen dizi oldu

Üç Kız Kardeş, Total’de yüzde 7.23 reyting ve yüzde 17.54 izlenme payı, AB’de yüzde 6.98 reyting ve yüzde 16.36 izlenme payı alarak, iki reyting grubunda da birinci oldu.

Haberin Devamı

Sosyal medyada da Türkiye gündemine giren dizi için birçok yorum yapıldı. Türkan ile yakınlaşmaya başlayan Somer’in, Mine’nin gerçekleri anlattığı mektubu okuyunca ne yapacağı ise yeni bölüme dair merak uyandırdı.

Üç Kız Kardeş en çok izlenen dizi oldu

OYUNCU KADROSU
Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizinin çekimleri Ayvalık’ta gerçekleşiyor. Salı akşamları izleyiciyle buluşan dizide; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Anıl Tetik, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Murat Parasayar, Serhan Süsler, Emre Kıvılcım, Güldestan Yüce, Ece Baliç gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Haberin Devamı

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz otururken, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz kaleme alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan Üç Kız Kardeş dizisi, her salı Kanal D’de.