Cadde 'Üç Kız Kardeş'te Rüçhan, başına gelenleri hatırlayacak mı?

'Üç Kız Kardeş'te Rüçhan, başına gelenleri hatırlayacak mı?

22.11.2023 - 07:42 | Son Güncellenme:

İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 63'üncü bölümünde Türkan’ın çaresizliği damga vurdu. Hastaneden gelen güzel haber, Türkan’ı bambaşka bir kâbusun içine sürükledi.

Özgü Kaya, Berker Güven, İclal Aydın, Veda Yurtsever, Reha Özcan ve Nazlı Senem Ünal gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Üç Kız Kardeş son bölüm yine seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başardı.

Haberin Devamı

Sevilen dizide Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

'ÜÇ KIZ KARDEŞ' SON BÖLÜM

RÜÇHAN GÖZLERİNİ AÇTI

Dizinin yeni bölümünde; ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Rüçhan, tedaviye yanıt verdi ve uzun bekleyişin ardından gözlerini açar. Türkan her şeye rağmen, olacaklardan korksa da kalbinin sesini dinler ve Somer’e döner.

Üç Kız Kardeşte Rüçhan, başına gelenleri hatırlayacak mı

TÜRKAN KÖŞEYE SIKIŞTI

Diğer taraftan Rüçhan’ın uyanması Korman ailesi için bir sevince dönüşürken Türkan tarafında içinden çıkılmaz bir kabusa dönüşür. Somer annesine bu kötülüğü yapanın adım adım peşindedir. Türkan köşeye sıkışmış halde Kartal’la konuşur. Kartal’ın bu olay konusundaki tavrı nettir.

Üç Kız Kardeşte Rüçhan, başına gelenleri hatırlayacak mı

Haberin Devamı

Türkan'ı terleten anlar!- izlemek için tıkla

DÖNÜŞ'ÜN KALP KIRIKLIĞI

Dönüş ise Serdar’dan geriye kalan kalp kırıklığıyla savaşırken; Uzay ona destek olur. Tedavisinin devam etmesi için elinden geleni yapar. Mustafa Kormanlar ve Derya’nın baskısı, aşağılanmalara dayanamayarak yeni bir karar alır.

'Karanlığın içindeyim baba!'- izlemek için tıkla

KORKULARI BÜYÜDÜ

Somer Türkan’la yeniden bir araya gelmenin hayalini kurarken. Türkan’ın Rüçhan’a karşı her an korkuları daha da büyümektedir.

Üç Kız Kardeşte Rüçhan, başına gelenleri hatırlayacak mı

'Siz sevmeyi bilmiyorsunuz!- izlemek için tıkla

Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle salı akşamı 20.00'da Kanal D'de!