Cadde 'Üç Kız Kardeş'te Türkan, Somer'e gerçeği söyleyemiyor!

'Üç Kız Kardeş'te Türkan, Somer'e gerçeği söyleyemiyor!

15.11.2023 - 07:47 | Son Güncellenme:

İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 62'inci bölümünde Türkan, kızını kaybetme korkusuyla Rüçhan hakkında gerçeği Somer'e söyleyemedi. Dönüş, son yıllarının belki de en mutlu gününde Serdar'ın evli olduğunu öğrendi. İşte yaşananlar...

Özgü Kaya, Berker Güven, İclal Aydın, Veda Yurtsever, Reha Özcan ve Nazlı Senem Ünal gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Üç Kız Kardeş son bölüm yine seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başardı.

Haberin Devamı

Sevilen dizide Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

'ÜÇ KIZ KARDEŞ' SON BÖLÜM

TÜRKAN'IN KIZINI KAYBETME KORKUSU

Yeni bölümde Rüçhan'dan uzun süre haber alamayan Özer ve Somer, artık endişelenmeye başlamışlardır. Karakol ve hastaneleri araştırmaya koyulurlar ve acı bir haberle sarsılırlar. Türkan kızını kaybetme korkusuyla gerçeği söyleyemez.

Üç Kız Kardeşte Türkan, Somere gerçeği söyleyemiyor

MİNE, TÜRKAN'A AKIL VERDİ! - İZLEMEK İÇİN TIKLA

 DÖNÜŞ, SERDAR'IN EVLİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Diğer taraftan Kalender ailesinin de üzerinde kara bulutlar dolaşmaktadır. Dönüş son yıllarının belki de en mutlu gününde Serdar'ın evli olduğunu öğrenmiş, tedavisinin geri kalanını devam edip etmeme konusunda kararsız kalmıştır.

Üç Kız Kardeşte Türkan, Somere gerçeği söyleyemiyor

Haberin Devamı

'SANA BİR ŞEY OLURSA KENDİMİ ASLA AFFETMEYECEĞİM!' - İZLEMEK İÇİN TIKLA

TÜRKAN NE KARAR VERECEK?

Somer annesine bu kötülüğü yapanın peşine düşerken, Türkan için de çember daralmaktadır. Suçunu itiraf etmekle, kızını alıp kaçmak arasında bir tercih yapmaya mecbur hisseder. Vicdanı ve anneliği arasında bocalayan Türkan ne karar verecektir?

Üç Kız Kardeşte Türkan, Somere gerçeği söyleyemiyor

'SEN BENİ ÖLDÜRDÜN ZATEN!' - İZLEMEK İÇİN TIKLA

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.

'Üç Kız Kardeş' yeni bölümleri ile her salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.