Cadde Üç Kuruş Neriman öldü mü? Neriman rolünü oynayan Nursel Köse diziden ayrıldı mı, neden yok?

Üç Kuruş Neriman öldü mü? Neriman rolünü oynayan Nursel Köse diziden ayrıldı mı, neden yok?

18.04.2022 - 22:06 | Son Güncellenme:

Nursel Köse, Üç Kuruş dizisinde Neriman Hala karakteri ile seyirci karşısına çıkıyordı. Başarılı isim, Kartal'ın halasını oynuyordu. Ancak Üç Kuruş son bölümünde Neriman'ın Kılıç tarafından vurulması bölüme damga vurmuştu. Peki, Nursel Köse diziden ayrılıyor mu?

Üç Kuruş Neriman öldü mü Neriman rolünü oynayan Nursel Köse diziden ayrıldı mı, neden yok

Üç Kuruş dizisinin NerimanNursel Köse, 22. bölümde Kılıç Hicaz tarafından vuruldu. Yeni bölümde ise Kartal, gözyaşları içinde halasını karşıladı. Peki, Neriman Hala öldü mü, Neriman Köse neden ayrıldı?

Haberin Devamı

NERİMAN ÖLDÜ MÜ?

Usta oyuncu Nursel Köse'nin hayat verdiği Neriman karakteri, Üç Kuruş dizisinin 22. bölümünde Kılıç'ın silahından çıkan kurşunla vuruldu. 23. bölümde ise Kartal halasının vefat ettiğini öğreniyor.

Neriman'ı oynayan oyuncu Köse ise sosyal medyadan veda mesajı yayımladı: ''Hayatım vedalaşmalarla geçti...Emeği geçen hepinize , sevgili yönetmenlerimize tüm ekibime, oyuncu arkadaşlarıma teşekkürlerimle...''

NURSEL KÖSE KİMDİR?

Köse, 29 Mart 1961 tarihinde Malatya'da dünyaya geldi. 17 yaşındayken Köln Üniversitesi Mimarlık bölümündeki eğitimi için Almanya'ya gitti. Öğrencilik döneminde oyunculuk, komedyenlik, yazarlık ve şairlik yaptı. Yönetmen, oyuncu ve komedyen olarak Türk ve Alman Off tiyatrolarında sahne aldı, mimarlık kariyerini de sürdürdü.

Haberin Devamı

1992 yılında Almanya'da "Yer Kozmetikçileri" adlı ilk kadın kabare grubunu kurdu. Bu grupta, yönetmenlik, oyunculuk ve söz yazarlığı yaptı. 1992-2007 yılları arasında Almanya'da turneler düzenledi.

Sinemadaki ilk rolü, Hark Bohm'un yönetmenliğindeki 1988 yılı Alman yapımı Yasemin filminde oldu. 2001 yılında Anam'da başrol karakter "Anam" ile uluslararası üne sahip oldu. "Savannah","Kebab Connection" ve "Eine andere Liga (Başka Bir Lig)" sinema filmlerinde rol aldı. Almanya'da "Die Familienanwältin (Aile Avukatı)", "Türkisch für Anfänger (Yeni Başlayanlar İçin Türkçe)", "Bölge 40", "SOKO Köln" dizilerinde rol aldı. 2007 yılında Yaşamın Kıyısında adlı Fatih Akın'ın filminde rol aldı.

Feo Aladağ yapımı “Die Fremde (Ayrılık)", "Mordkommission Istanbul (Boğazda Cinayet Masası)", "Tatort (Olay Yeri)'da Mehmet Kurtuluş ve Erol Sander ile oynadı.

Nursel Köse’nin radyo tiyatroları 1997-2009 yılları arasında Westdeutscher Rundfunk WDR RADIO 5 tarafından üretildi. Oyuncu yer aldığı birçok yapımla sayısız ödül aldı. Ulrich Mertin ile evlidir.