Cadde Ünlü isimlerin Bodrum ve Çeşme'de tatil keyfi

Ünlü isimlerin Bodrum ve Çeşme'de tatil keyfi

28.07.2022 - 07:24 | Son Güncellenme:

Yaz geldi, havalar iyice ısındı, ünlüler de soluğu tatil beldelerinde aldı. Gösteri dünyasının popüler isimlerinden kimi Çeşme'yi kimi Bodrum'u tercih etti. Hepsinin ortak noktasıysa sezonun yorgunluğunu masmavi deniz ve güneşle atmaları oldu. O anlar basın mensuplarının objektiflerine takıldı. İşte gösteri dünyasının tanınmış simaların renkli tatil görüntüleri...

Ünlü isimlerin Bodrum ve Çeşmede tatil keyfi

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri yazın gelmesiyle tatile çıktı. Sezonun yorgunluğunu Bodrum, Çeşme gibi popüler yerlerde  atan ünlülerin tatili objektiflere yansıdı. Deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkaran model Simge Ünal ve oyuncu Fırat Çelik, Çeşme'yi tercih ederken; üç kez 'Survivor' yarışmasında mücadele eden Nagihan Karadere ise Bodrum'da görüntülendi.

Haberin Devamı

UZUN SOHBET

Oyuncu Fırat Çelik, Çeşme tatiline devam ediyor. Önceki gün Before Sunset Beach'te görüntülenen Çelik, denizden çıkmadı. Şarkıcı Aybüke Albere ile birlikte denize giren Çelik, uzun süre suda kalarak sohbet etti. Hararetli konuşmaları ile dikkat çeken ikili, daha sonra localarına geçti.

Ünlü isimlerin Bodrum ve Çeşmede tatil keyfi

DENİZE GİRMEDİ

Simge Ünal da bu sene tercihini İzmir'in Çeşme ilçesinden yana kullandı. Ağustosta Kazablanka’ya gidecek olan model, bir haftalık Çeşme tatilini Boyalık Beach’te geçirdi.

Ünlü isimlerin Bodrum ve Çeşmede tatil keyfi

Denize girmeyi pek sevmeyen Ünal, bir süre iskelenin merdiveninden suyun sıcaklığını kontrol ettikten sonra yüzmekten vazgeçerek şezlonguna döndü. Ünal bir süre sonra restoran kısmına arkadaşlarını yanına giderek vakit geçirdi.

Haberin Devamı

KIZIYLA TATİLDE

'Survivor 2022 All Star'ın şampiyonluk favorilerinden biri olarak gösterilen ancak büyük final öncesi elenmesiyle fenomen yarışmanın birçok takipçisini şaşırtan Nagihan Karadere, moral bozukluğunu Bodrum'da atıyor.

Ünlü isimlerin Bodrum ve Çeşmede tatil keyfi

Önceki gün Bitez'de bir beach'te görüntülenen Nagihan Karadere, kızı Ece Arven ile tatil sezonunu açtı. Anne- kız denize girmeyip bir süre suda oyalandıktan sonra iskeleye geri döndü.

DEMET AKALIN SÜRPRİZİ

Nagihan Karadere, geçtiğimiz günlerde her sene Survivor'ın en büyük takipçilerinden olan ve yarışma hakkında sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Demet Akalın'ı yazlığında ziyaret etmişti. Şarkıcının davetini geri çevirmeyen Karadere, Akalın ve ailesiyle bir araya gelmişti.

Ünlü isimlerin Bodrum ve Çeşmede tatil keyfi

"HEDİYELERE BOĞDU"

Ünlü popçu, Instagram'da yayınladığı videoda, "Aman Allahım bize kim gelmiş, gönüllerin şampiyonu gelmiş. Benim evim senin evin Nagihan" ifadelerini kullanmıştı. Karedere de söz konusu gönderiyi kendi hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmemişti.

Ünlü isimlerin Bodrum ve Çeşmede tatil keyfi

Demet Akalın'ın evinde video da çeken Survivor Nagihan, "Kraliçenin evine tatile geldik. Misafirliğe geldiğimiz yetmezmiş gibi bir de o kadar çok hediyelere boğdu ki bizi. Bana şampiyonluk hediyesi kocaman kocaman altınlar almış. O kadar mahcubum ki anlatamam" şeklinde konuşmuş, bu sırada kendisine hediye edilen altını da göstermişti.