Cadde Ünlü isimlerin tatil keyfi! İskelede romantik anlar

Ünlü isimlerin tatil keyfi! İskelede romantik anlar

26.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Yoğun geçen sezonun ardından yorgunluk atmak isteyen ünlü isimler, soluğu tatil beldelerinde aldı. Ege kıyılarını tercih eden ünlülerin, keyifli anları kameralara yansıdı. Özlem Yıldız, Chloe Loughnan ve yeni sevgilisi Fergus Hennessy, Koray Avcı; Bodrum'u tercih ederken; Sarp Apak ve ailesi Çeşme'de görüntülendi. Bir süredir ekranlardan uzak olan Nilay Deniz ise Akyaka'da kitesurf yaparken objektiflere yansıdı. İşte birbirinden ünlü isimlerin tatil kareleri...

Ünlü isimlerin tatil keyfi İskelede romantik anlar

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri yazın gelmesiyle tatile çıktı. Sezonun yorgunluğunu Bodrum ve Çeşme'de atan ünlü isimlerin keyifli anları objektiflere yansıdı. Çeşme'de hava kötü olduğu için denize giremeyen Sarp Apak ve ailesi bir kafede vakit geçirirken; Bodrum'da bulunan Chloe Loughnan ve yeni aşkı Fergus Hennessy yağmura aldırmadan iskelede romantik anlar yaşadı. 

Haberin Devamı

AŞIKLAR YAĞMURLU HAVAYA ALDIRIŞ ETMEDİ

İrlandalı model Chloe Loughnan, hemşehrisi olan yeni sevgilisi Fergus Hennessy ile önceki gün Bodrum Gündoğan’daki Dozo Beach’te görüntülendi. Kanal D'de her hafta sonu ekrana gelen 'Magazin D' programının sunucusu Loughnan, sevgilisi ile iskeleye çıkarak denizi izledi. Havanın yağmurlu olmasına aldırış etmeyen sevgililer, birbirlerine bol bol sarılarak romantik anlar yaşadı. Fergus Hennessy, bir ara sevgilisini öpmeyi de ihmal etmedi. 

Ünlü isimlerin tatil keyfi İskelede romantik anlar

Muhabirler ile kısa bir sohbet eden Chloe Loughnan, "Çok mutluyum Fergus ile... İlk defa Bodrum’a geldi ama şansımıza hava kapalı ve yağmurlu. Evlilik düşünüyoruz. Sunuculuk da çok güzel gidiyor. Çok iyi reyting alıyoruz" dedi. Öte yandan Chloe Loughnan’ın transparan elbisesiyle dikkat çekti. Ünlü isim, bikini üstü giydiği elbise ile şıklığını konuşturdu.

Haberin Devamı

Öte yandan Chloe Loughnan, şarkıcı Serdar Ortaç'la beş yıllık evliliğini 2019'da anlaşmalı olarak tek celsede sonlandırmış, uzun süre 'boşanma' ve 'nafaka' haberleriyle gündeme gelmişti.

Ünlü isimlerin tatil keyfi İskelede romantik anlar

TİCARETE ATILDI

Bir süredir ekranlardan uzak olan Nilay Deniz, önceki gün Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka’da görüntülendi. Günboyu kitesurf yapan Deniz, bütün hünerlerini sergiledi. Havanında rüzgarlı olmasıyla keyfi daha çok yerine gelen oyuncu, geçtiğimiz yıl ders almaya başladığı kitesurf’te ne kadar çok ilerlediğini gösterdi. Öte yandan Deniz'in ticarete atıldığı ortaya çıktı. Deniz arkadaşları Erman Keskin ve Hasan Nizamoğlu ile birlikte Akyaka’da ‘Kiteinn’ adlı yer açtığını ve bu durumdan çok mutlu olduğunu söyledi.

Oyuncu, “Yazları zaten genel anlamda çok çalışmıyorsun, tatil için de Ege’yi tercih ediyordum. Arkadaşlar sağ olsun kanıma girdiler ve böyle bir kite okulu açtık. Aldığım en mantıklı kararlardan biri diyebilirim" dedi. Deniz, oyunculuğa devam edeceğini ve birkaç projenin netleşme aşamasında olduğunu da sözlerine ekledi.

Ünlü isimlerin tatil keyfi İskelede romantik anlar

TATİLE DEVAM

Son olarak 'Kaderimin Oyunu' adlı dizide 'Mahir' karakterine hayat veren Sarp Apak, eşi Bengisu ve oğulları Günay ile Çeşme tatillerine devam ediyor. Yaz sezonunu Alaçatıda geçiren Apak Ailesi, önceki gün çarşıda görüntülendi. Havanın kötü olması nedeniyle beach yerine bir kafede oturarak ailece zaman geçiren Apak, kendilerini çeken gazetecilere poz verdiler.

Ünlü isimlerin tatil keyfi İskelede romantik anlar

Haberin Devamı

Aile fotoğrafına girmek istemeyen oğlu Güney, yan tarafta durarak anne ve babasını izledi. Yeni sezon için yeni projeler olduğunu söyleyen Apak, "Kısmetse hep birlikte göreceğiz" diyerek ay sonu İstanbul’a döneceklerini söyledi.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Bodrum'daki tatiline devam eden güzel sunucu Özlem Yıldız, yeni yaşına Azka Otel'de girdi. Azka Otel'in beachinde güneşlenen Yıldız'a, Azka Otel personeli tarafından çalgı ve davulla birlikte pastayla doğum günü sürprizi yapıldı.

Ünlü isimlerin tatil keyfi İskelede romantik anlar

Doğum günü için hazırlanan sürpriz pastayı oğlu Demir ile kesen Yıldız, "Bu güzel organizasyon için ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

KONSER SONRASI DENİZ KEYFİ

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Antik Tiyatro'da seyircileriyle buluşan şarkıcı Koray Avcı, konser sonrası Bodrum Azka Otel'de tatil yapıyor. Otelin beach'inde arkadaşlarıyla birlikte deniz keyfi yaparken görüntülenen şarkıcı, gün boyunca arkadaşlarıyla denizde vakit geçirerek yazın son günlerinin tadını çıkarttı.

Ünlü isimlerin tatil keyfi İskelede romantik anlar