Cadde Rapçi Sansar Salvo: 43 farklı ilaçla intihara teşebbüs ettim!

Rapçi Sansar Salvo: 43 farklı ilaçla intihara teşebbüs ettim!

15.11.2023 - 15:25 | Son Güncellenme:

Rap camiasında Sansar Salvo adıyla tanınan genç rapçi Ekincan Arslan, ilaç içerek intihara teşebbüs ettiğini açıkladı. 43 farklı ilaç içtiğini söyleyen ünlü rapçi, sosyal medya hesabından isyan etti.

Rapçi Sansar Salvo: 43 farklı ilaçla intihara teşebbüs ettim

Sansar Salvo takma adıyla tanınan rapçi Ekincan Arslan, geçtiğimiz günlerde 43 farklı ilaç içerek intihara kalkıştığını açıkladı. Yaşadıklarını anlatan rapçi, isim vermeden de birilerine tepki gösterdi.

Haberin Devamı

"ADAM KIZ ARKADAŞIMA TELEFON AÇMIYOR"

Eski kız arkadaşı, babası ve ailesinin de dahil olduğu olayları öfkeli bir dille anlatan Arslan "Ben geçen çarşamba 43 adet parol çeşitli antipsikotik ve antibiyotiklerle kişisel bir buhran yüzünden intihar etmişim. Adam kız arkadaşıma telefon açmıyor whatsapptan yazıyor dakikası bitmesin diye Taksim ilk yardımda. Ne yapacaksın ben canıma yine kıysam zaten 2 etti. Evleri mi yiyeceksin?" dedi.

Rapçi Sansar Salvo: 43 farklı ilaçla intihara teşebbüs ettim

"DOĞACAK HER ZARARDAN SORUMLUSUN"

Silah kullanmayı bilmediğini belirten rapçi, diğer bir paylaşımında ise "Silah kullanmayı bilmiyorum ama kendimi nerede koruyacağımı da çok iyi bilirim. Telefonu kapattım aramayın demiştim. Siz rezil ettiniz . Beni b gün kimseye dövdüremeyeceksiniz avukatcım. Teli kapatıyorum korkak herif. Bundan doğacak her zarardan sorumlusun" ifadelerini kullandı.

Rapçi Sansar Salvo: 43 farklı ilaçla intihara teşebbüs ettim

Haberin Devamı

EKİNCAN ARSLAN KİMDİR?

Sahne adı Sansar Salvo olan Ekincan Arslan 1989 yılında İstanbul Kadıköy'de dünyaya geldi. Aslen Malatyalı olan Sansar Salvo 10 yaşından bu yana müzik ile uğraşmaktadır. 2010 yılında kanser teşhisi konulan sanatçı dört yıl süren mücadelesinin ardından hastalığı yendi.

Rapçi Sansar Salvo: 43 farklı ilaçla intihara teşebbüs ettim

Sansar Salvo 2008 yılında "Adrenalin", 2009 yılında "Seremoni Efendisi", 2013 yılında "24. Şarjör" albümünü yayınladı. En öne çıkan şarkıları ise "Duygusal Olmaya Gerek Yok", "180 km.", "Psikopat Yazar" ve Kaan Boşnak ile yaptığı "Koptu Kayış" şarkılarıdır.