Cadde Ünlüler aza oldu

Ünlüler aza oldu

15.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Teşvikiye Mahallesi’ne muhtar adayı olan Okan Uzun’a, Melek Baykal, Yunus Günçe ve Neslihan Yargıcı gibi ünlü isimler aza oldu.

Ünlüler aza oldu

Melek Baykal, Yunus Günçe ve Neslihan Yargıcı, 31 Mart yerel seçimlerinde Nişantaşı Teşvikiye Mahallesi’ne muhtar adaylığını koyan Okan Uzun’a, aza oldu. Baykal, “Namuslu ve sevdiğim bir esnaftır. Elimizde büyüdü. Babasını da iyi tanırım” dedi.

Sanatçı, “Oy için insanlarla konuşuyor musunuz?” sorusuna, “Avrupa turnesine çıkıyorum. Türkiye’de yerimi Nurseli İdiz’e bıraktığım, ‘Şen Makas’ oyunu, yurt dışında ‘Fena Keser’ adıyla izleyiciyle buluşacak. Uzun süre yokum” cevabını verdi.
Uzun’a çok güvendiğini söyleyen Günçe, “Genç ve çalışkan biri... Mahalleye çok hakim... 3-4 yıldır burada oturuyorum ama eşim Okan’ın çocukluğunu biliyor” dedi. Oyuncu, teklif geldiğinde şaşırdığını söyleyerek, “Belki de siyasete ilk adımımdır. Oturduğumuz yeri daha da güzel yapmak istiyoruz. Amacımız Teşvikiye’yi ile çevirmek. Önümüzdeki hafta dolaşarak insanlara projelerimizi anlatacağız. Yüksek ihtimalle kazanacağız. Huyum kurusun, kazanmaya alışkınım” diyerek, espri yaptı.

Haberin Devamı