Cadde Ünlülerden Anneler Günü kutlaması

Ünlülerden Anneler Günü kutlaması

10.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ünlü isimler Anneler Günü’nü sosyal medyada paylaştıkları fotoğraf ve mesajlarla kutladı. Kimi sanatçılar çocuklarıyla olan karelerini yayınlarken kimileri ise annesiyle olan pozlarına yer verdi

Ünlülerden Anneler Günü kutlaması

Hazal Kaya, çocuğu Fikret Ali ve annesiyle fotoğraflarına yer verdi. Kadınlara mesaj gönderen oyuncu, “Bugünü kutlarken dönüp kendimizi de tebrik edelim bütün imkansızlıklara rağmen sevmeye, sevmeyi öğretmeye devam ettiğimiz için! Şartlar çetin, biz de fena değiliz!” diyerek, seslendi.

Haberin Devamı

‘Dünyamızı değiştiren’

Kenan Doğulu, sahnede şarkı söylerken annesi Serpil Doğulu’nun dans ettiği kareyle bu özel günü kutladı. Sanatçı, “Varlığıyla hayatımıza renk veren, gülüşüyle dünyamızı değiştiren; sevgisi, desteği ve sonsuz inancıyla her zaman arkamızda duran canım annem, Anneler Günü’n kutlu ve mutlu olsun! İyi ki varsın, seni çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

‘Bu fotoğraf senin eserin’

Eser Yenenler, eşi Berfu Yenenler’e teşekkür etti. Ailece çektirdiği kareyi Instagram’dan paylaşan komedyen, “Bu kare senin eserin karıcım. Bu sadece bir fotoğraf karesi değil öncesi ve sonrasıyla bir başarı hikayesi... Bu hikayeyi birlikte yazabildiğimiz için çok ama çok şanslıyım” diye yazdı. Çiftin, Kuzey ve Mete adında iki oğlu bulunuyor.

Haberin Devamı

Ünlülerden Anneler Günü kutlaması

Nostalji yaptı

Mithat Can Özer, annesi Sezen Aksu’yla nostalji yaptı. Çocukluk karesini yayınlayan şarkıcı, “Anne aşk” diye yazdı. Kısa sürede yüzlerce yorum alan Özer’e takipçileri, “Sezen Aksu hepimizin annesi”, “İkiniz de değişmemişsiniz” ve “Çok güzel fotoğraf” yorumlarını yaptı.

‘Pudra kokulum’

Hande Erçel, iki yıl önce kaybettiği annesi Aylin Erçel’in Anneler Günü’nü duygusal bir mesajla kutladı. Ablası Gamze Erçel’le çocukken anne kucağında çektirdikleri pozu yayınlayan oyuncu, “İlhan kaynağım, gücüm, esaretim sensin... Hâlâ kucağındaymışım gibi... Pudra kokulum” notunu düştü.

Yaramaz kız elini kırdı

Çağla Şıkel, annesi Asuman Şıkel’i öperken çektirdiği kareyi sosyal medya hesaplarından paylaştı. Kolundaki bandajla da dikkat çeken model, “Benim annem.
Ben de onun 42’sinde yaramaz kızı. Az elimi kırdım ama iyiyim” diyerek, sevenlerini bilgilendirdi.