Cadde Ünlülerin yılbaşı programları belli oldu!

Ünlülerin yılbaşı programları belli oldu!

20.11.2023 - 10:38 | Son Güncellenme:

Yılbaşı gecesinin pazara denk gelmesi nedeniyle 29 Aralık'tan 2 Ocak'a kadar üç günlük tatil fırsatı oluştu. Bunun üzerine harekete geçen tur operatörleri ve oteller, iki ay öncesinden ünlü sanatçıların sahne alacağı konserli programlar hazırladı.

Ünlülerin yılbaşı programları belli oldu

Yılbaşı tatili, 29 Aralık Cuma günü mesai bitiminden itibaren başlıyor. Üç günlük tatil fırsatı nedeniyle Kıbrıs ve Antalya'daki oteller başta olmak üzere ünlü sanatçıların sahneye çıkacağı programlar yapıldı.

Haberin Devamı

KKTC'YE ÜNLÜ AKINI

Konser programlarının en yoğun olduğu KKTC'de, Tarkan 31 Aralık yılbaşı gecesi bir otelde konser verecek. Megastar'ın yanı sıra Kıbrıs'ta Derya Uluğ, Emre Altuğ ve İrem Derici konserleri de olacak.

Ünlülerin yılbaşı programları belli oldu

Girne'de Gökhan Tepe, Ebru Gündeş, Tan Taşçı, Sıla, Niran Ünsal ve Özcan Deniz, Gazimağusa'da Gülden ve Melek Mosso, Lefkoşa'da ise Fedon konser verecek.

Ünlülerin yılbaşı programları belli oldu

ANTALYA'DA YILBAŞI COŞKUSU

Antalya'nın turizm merkezi Belek'te Özcan Deniz, Ebru Gündeş ve Gökhan Tepe, Kemer'de Sibel Can, Volkan Konak, Erol Evgin, Fatih Erkoç ve Karsu, Lara'da Nez ve Tayfun, Kundu'da Burak Yeter, Bülent Serttaş ve Işın Karaca sahneye çıkacak.

İZMİR, BOLU MERSİN...

Afyonkarahisar'daki termal otellerde Cenk Eren, Ahmet Selçuk İlkan, Bendeniz, Ferman Toprak, Deniz Seki, Yılmaz Morgül ve Cengiz Kurtoğlu, Mersin'de Ümit Besen ve Ozan Orhon, Çeşme'de Simge Sağın, Sapanca'da Hülya Avşar ve Ferhat Göçer, Kars Sarıkamış'taki kayak otellerinde Merve Özbey ve Sinan Güleryüz, Bolu Abant'ta ise Rober Hatemo ve Zara konserleri olacak.

Ünlülerin yılbaşı programları belli oldu