Cadde Üstesinden gelememiş!

Üstesinden gelememiş!

07.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

ABD’li şarkıcı Jessie J, geçtiğimiz yıl bebeğini kaybetmesinin ardından yaşadıklarını ilk kez anlattı. Bu sürecin üstesinden henüz gelemediğini belirten şarkıcı, “Hamile olma tecrübesini yaşadığım için minnettarım. Bu durum kendimi daha derinden sevmem için bana bir kapı açtı” dedi.

Üstesinden gelememiş

Jessie J, 2021 yılında bebeğini kaybetmesinin ardından yaşadıklarını ilk kez anlattı. Bu sürecin üstesinden henüz gelemediğini belirten şarkıcı, “Tek başıma çocuk sahibi olmamam gerektiği için düşük yaptığıma inanıyorum. Bebek fikrini en az benim kadar isteyen birini bulmam gerektiğine inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Steven Bartlett’in podcast’ine konuşan Jessie J, “Hamile olma tecrübesini yaşadığım için minnettarım. Bu durum kendimi daha derinden sevmem için bana bir kapı açtı” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz kasım ayında Los Angeles’ta verdiği bir konser sonrası eve vardığında bebeğini kaybeden şarkıcı, “Hayatımda yaşadığım en kötü anlardan biriydi. Sonrasında kendimi çok yalnız hissettim. Kendi başıma çocuk sahibi olmak istedim çünkü hayatın kısa olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.