Cadde Üstsüz güneşlenirken görüntülenen Nesrin Cavadzade: Her zaman yorum yapanlar var!

Üstsüz güneşlenirken görüntülenen Nesrin Cavadzade: Her zaman yorum yapanlar var!

22.09.2023 - 08:14 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz aylarda tatilde üstsüz güneşlendiği anlarla magazin gündemine gündemine bomba gibi düşmüştü. Geçtiğimiz gün Karaköy'de bir mekan çıkışı görüntülenen Cavadzade, bu konuyla ilgili sorular üzerine dikkat çeken bir cevap verdi.

Üstsüz güneşlenirken görüntülenen Nesrin Cavadzade: Her zaman yorum yapanlar var

Nesrin Cavadade, geçtiğimiz aylarda Bodrum'da gittiği otelin iskelesinde boy göstermişti. İskeleden atlayıp kendini Ege'nin serin sularına bırakan Cavadzade, otelin açıklarında bulunan dubalara kadar yüzmüştü.

Haberin Devamı

Bir saatlik deniz keyfi sonrası iskeleye dönen oyuncu, bir süre dinlendikten sonra bikinisinin üzerini çıkartıp, üstsüz güneşlenmeye başlamıştı. Ünlü oyuncunun magazin gündemine oturan bu hareketi günlerce sosyal medyada konuşulmuştu.

Üstsüz güneşlenirken görüntülenen Nesrin Cavadzade: Her zaman yorum yapanlar var

KENDİNİ EVE KAPATMIŞ!

İddiaya göre Nesrin Cavadzade fotoğrafları her yerde görünce krize girip kendini eve kapatmış ve sürekli ağlamıştı.

"YENİ BİR PROJEDE YER ALACAĞIM"

41 yaşındaki ünlü isim, son olarak geçtiğimiz gün Karaköy'de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan güzel oyuncu, "Yeni bir projede yer alacağım. Bu akşam da arkadaşlarım ile güzel vakit geçirdim" açıklamasında bulundu.

Üstsüz güneşlenirken görüntülenen Nesrin Cavadzade: Her zaman yorum yapanlar var

"KONUYLA İLGİLİ NE VARDI Kİ?"

Tatilde üstsüz güneşlenmesinin çok konuşulduğu hatırlatılan Cavadzade, konuyla ilgili konuşmak istemeyerek şu ifadeleri kullandı:

Bir buçuk senedir ekranlarda değildim. Uzun bir tatil oldu. Dinlendim bayağı. Konuyla ilgili ne vardı ki? Nasıl bir sorunuz var konuyla ilgili? Her zaman yorum yapanlar var. Bir reklam anlaşması vardı. O reklam da çıkmak üzere. Reklam çıkınca göreceksiniz.