Cadde Volkan Konak: 41'inci yılda yine düğün yapacağım!

Volkan Konak: 41'inci yılda yine düğün yapacağım!

29.08.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz hafta eşi Selma Konak'la 25 yıl sonra yeniden evlenenen Konak, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "Kadınımın elini tutunca, dünyanın avucumun içine sığdığını fark ettim" diyen şarkıcı başka bir itirafta daha bulundu.

Volkan Konak: 41inci yılda yine düğün yapacağım

Volkan Konak, geçtiğimiz akşam Maslak Yeni Gazino'da sahne aldı. Geçtiğimiz hafta eşi Selma Konak'la 25 yıl sonra yeniden evlenenen Konak, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

"DOSTLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK"

25 yıl önce maddi imkansızlık nedeniyle düğün yapamayan çift, Polonezköy'de hayallerindeki düğünü gerçekleştirmişti. Bunun sorulması üzerine Konak, "Biz kokteyl vari bir şey yapmak istedik. Tam anlamı ile düğün yapma amacımız yoktu. Hem gelen insanlar için hem de bizim için güzel bir anı oldu. Evliliğin güzel bir hadise olduğunu, birbirini seven insanların fedakâr ve bencil olmadığını anlatmaya çalıştık. Dostlarımızla bir araya geldik" dedi.

Volkan Konak: 41inci yılda yine düğün yapacağım

"BİZDE TAKI YASAKTI"

Düğün günü neler yaşadıklarından da bahseden Konak, "O akşam neyi fark ettim biliyor musunuz? Kadınımın elini tutunca, dünyanın avucumun içine sığdığını fark ettim. Çok güzel bir espri oldu, güzel bir gece oldu. Kazasız belasız atlattık. '41 kere maşallah' diyorlar ya. Eğer yaşarsam 41'inci yılda da yine düğün yapacağım. Çok hoşuma gitti. Bizde takı yasaktı ama takı getirenler çok utandırdı bizi. Çocuklarımız da 'annem ve babamın düğününe gittim' diyecek. Bu güzel bir şey" diye konuştu.

Volkan Konak: 41inci yılda yine düğün yapacağım

Haberin Devamı

"AŞKIMIZI TAZELEDİK"

Muhabirlerin “Geçmişte maddi kaynaklardan dolayı düğün yapmadınız. Sizin maddi sıkıntılarınız nelerdi o dönem?” sorusuna Konak, “Hepimizin bir öyküsü var. Bu ülkede hiç kimse Bağdat Caddesi'nde doğmadı. Herkesin ayrı bir hikayesi var. Ben kasabadan geldim konservatuar okumaya. Demagoji yapmak istemiyorum. Bir yerlere gelmek için çabalar sarf ettik. Kısacası aşkımızı tazeledik” dedi. 

Volkan Konak: 41inci yılda yine düğün yapacağım