Cadde Volkan Konak aşkı anlattı: Müthiş bir sarsıntı!

Volkan Konak aşkı anlattı: Müthiş bir sarsıntı!

14.08.2023 - 09:55 | Son Güncellenme:

Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Volkan Konak, geçtiğimiz akşam Girne Rocks Hotel'de sahne aldı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan 56 yaşındaki sanatçı, konser öncesi basın mensuplarınınsorularını cevapladı.

Volkan Konak aşkı anlattı: Müthiş bir sarsıntı

Volkan Konak, "Son dönemde rapçi ve yeni nesil popçular çok revaçta. Çok kısa aralıklarla yeni şarkı çıkarıyorlar. Bu durum bir hızlı tüketim durumu mudur?" sorusuna, "Hepsi çok başarılı. Çağımızda duygu ve sevgi azaldığı için şarkılar da çabuk tükeniyor. Fast food restoranı da var, alakart da. Ben alakart'çıyım. İkisi de olmalı. Çocuklar çok başarılı. Müthiş bir rüzgar yakaladılar. Biz de keyifle takip ediyoruz" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

"ÇOK FARKLI BİR ALAN"

"Özellikle takip ettiğiniz bir rapçi var mı. Düet yapmayı düşünür müsünüz?" sorusu üzerine sanatçı, "Düşünmüyorum. Çok farklı bir alan. Bende melodi ve edebiyat çok önemlidir. Herkes gökkuşağının bir rengidir. Özellikle takip ettiğim yok ama konserlerinden haberim oluyor" dedi.

Volkan Konak aşkı anlattı: Müthiş bir sarsıntı

"BEN HEP HUZURU TERCİH ETTİM"

"Duygular sizin için önemli. Aşk da aynı şekilde. Aşkı nasıl yorumlarsınız?" sorusu da yöneltilen Konak, "Aşk müthiş bir sarsıntı, deprem gibidir. Başının üstünden görünmez kuşlar geçer. Dünyayı yemyeşil, masmavi görürsün ama ben hep huzuru tercih ettim. Mutluluk kısa süreli olabilir ama huzur uzun solukludur" ifadelerini kullandı.

Volkan Konak aşkı anlattı: Müthiş bir sarsıntı

"EVLİLİKTE BENCİL OLUNMAZ"

Volkan Konak, "Sanat camiasında evlilikler genelde kısa sürer. Sizin bir formülünüz, gençlere öğütünüz var mı?" sorusuna, "Bencil olmamak çok önemli. Bu dönemlerde sevgi çok azaldı. Ben evliliğe 'evli' olarak bakıyorum, kiracı olarak değil. Arkadaşlar bencil ve maddeci olmazlarsa hem yaşantıda hem evlilikte mutlu olur" karşılığını verdi.