Cadde 'Vücudum bana kariyerimde yardımcı oldu, güzelliğim dünyaya açılan pasaportumdu!'

'Vücudum bana kariyerimde yardımcı oldu, güzelliğim dünyaya açılan pasaportumdu!'

25.01.2024 - 11:08 | Son Güncellenme:

Şimdilerde meslektaşı Joe Manganiello ile boşanmasıyla gündemde olan 'Modern Family' dizisinin yıldızı Sofia Vergara, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle ilgili konuştu. Vücudunun kariyerinde kendisine bazı kapılar açtığını kabul eden ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Vücudum bana kariyerimde yardımcı oldu, güzelliğim dünyaya açılan pasaportumdu

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
Kolombiyalı oyuncu Sofia Vergara (51) ile ABD'li meslektaşı Joe Manganiello (47), 2014'te tanışıp; sadece bir yıl sonra ise nikah masasına oturmuştu. Oyuncu çiftten kötü haber ise geçtiğimiz temmuz ayında gelmişti. Page Six'in özel haberine göre; Sofia Vergara ile Joe Manganiello boşanma kararı almıştı. Ünlü çift, ortak açıklamalarında şu ifadelere yer vermişti:

Haberin Devamı

Boşanmak gibi zor bir karar aldık. Birbirini çok seven ve önemseyen iki insan olarak, hayatımızın bu yeni evresinde yol alırken mahremiyetimize saygı gösterilmesini rica ediyoruz.

Vücudum bana kariyerimde yardımcı oldu, güzelliğim dünyaya açılan pasaportumdu

"KOCAM ÇOCUK İSTEDİ, BEN İSTEMEDİM"

İspanya'da yayınlanan El Pais gazetesine konuşarak evliliklerinin sonunu getiren şeyin Manganiello'nun çocuk konusundaki ısrarı olduğunu söyleyen Vergara; "Evliliğim yıkıldı çünkü kocam benden gençti ve çocuk sahibi olmak istedi. Ben ise yaşlı bir anne olmak istemedim. Bu, bebeğe haksızlık olurdu. Bunu yapanlara saygı duyuyorum. Ama bu benim için geçerli değil. Ben 19 yaşında anne oldum, ilk evliliğimden dünyaya gelen oğlum şimdi 32 yaşında. Artık babaanne olmaya hazırım, anne değil. Neredeyse menopoz çağına geldim. Bu işlerin doğal yürüme şekli. Oğlum baba olduğunda bebeğini bir süreliğine bana getirmesini, sonra geri almasını ve hayatıma devam etmeyi isterim" demişti.

Haberin Devamı

Vücudum bana kariyerimde yardımcı oldu, güzelliğim dünyaya açılan pasaportumdu

"51 YAŞINDAYIM VE HÂLÂ BURADAYIM!"

Şimdilerde dijital bir platformda yayınlanan 'Griselda' adlı yapım ile gündemde olan Sofia Vergara, yıllardır dillerden düşmeyen, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle ilgili konuştu. Dış görünüşünün şov dünyasında bir yer edinmesine yardımcı olduğu yönündeki iddialardan bahseden ünlü isim, "Bu durumu inkar etmek ya da beni kötü hissettirmesine izin vermek saçma olurdu" dedi ve ekledi:

Evet, göğüslerim ve vücudum bana kariyerimde bazı kapılar açtı. 20 yaşında modelliğe başladığımda fiziksel güzelliğim benim dünyaya açılan pasaportumdu, ama bugün 51 yaşındayım ve hâlâ buradayım!

Vücudum bana kariyerimde yardımcı oldu, güzelliğim dünyaya açılan pasaportumdu

"BANA BAKINCA SADECE GÖĞÜSLERİMİ GÖRÜYORSANIZ BU SİZİN SORUNUNUZ"

Aktris, görünüşünün başkaları üzerinde yarattığı etkiyi ilk kez lisedeyken erkekler peşini bırakmadığında fark ettiğini itiraf ederek; "Güzel olduğunuzda insanların size farklı davrandıklarını fark ediyorsunuz. Çok genç yaşlardan beri güçlü yönlerimi biliyordum ve buna göre oynadım. Ama eğer bana bakınca sadece göğüslerimi görüyorsanız, bu sizin sorununuz. Benden daha güzel, daha genç ve daha iyi bir vücuda sahip kadınlar var ama ben hâlâ buralardayım çünkü kalabileceğimi gösterdim" ifadelerini kullandı.

Vücudum bana kariyerimde yardımcı oldu, güzelliğim dünyaya açılan pasaportumdu

Hollywood'daki başarısının aynı zamanda korkusuz yapısından ve kariyerinde risk almaktan çekinmemesinden kaynaklandığını söyleyen Sofia, "Sonuçta beyin ameliyatı yapmıyorum. Bu sadece şov dünyası ve başıma gelebilecek en kötü şey çirkin göründüğümü ya da bu nasıl rol yapacağımı bilmediğimi söylemeleri. Bunu kaldırabilirim" açıklamasında bulundu.