Cadde YARGI ILGAZ ÖLDÜ MÜ? Ilgaz Kaya'yı oynayan Kaan Urgancıoğlu diziden ayrıldı mı?

YARGI ILGAZ ÖLDÜ MÜ? Ilgaz Kaya'yı oynayan Kaan Urgancıoğlu diziden ayrıldı mı?

30.05.2022 - 02:08 | Son Güncellenme:

Yargı dizisinde Ilgaz savcı karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu'nun sezon finali bölümü ile dizideki akıbeti gündeme oturdu. Sevenleri Ilgaz öldü mü, diziden ayrıldı mı sorularına yanıt arıyor.

YARGI ILGAZ ÖLDÜ MÜ Ilgaz Kayayı oynayan Kaan Urgancıoğlu diziden ayrıldı mı

Kaan Urgancıoğlu, Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da savcı Ilgaz Kaya karakterini oynuyor. Yargı dizisinin 34. sezon finali bölümünde Ceylin'in sorgu odasındaki tavırları ve sözlerinin yanı sıra Komiser Eren'in sorusu da bölümde öne çıktı. Peki, Yargı'da Ilgaz öldü mü?

Haberin Devamı

ILGAZ ÖLDÜ MÜ, DİZİDEN AYRILDI MI?

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı da Ceylin'in kimi öldürdüğüne dair sahne sezon finali bölümüne damga vurdu. Ceylin, sorgu odasında ifadesini verdikten sonra Ilgaz'ı öldürdüğüne dair Komiser Eren'den gelen soru izleyenleri büyük meraka sevk etti. Eren, ''Ilgaz Kaya’yı nasıl öldürdün?'' şeklinde sopru yöneltti.

Ancak Ilgaz'a hayat veren Kaan Urgancıoğlu'nun dizinin kadrosundan ayrılıp ayrılmadığı henüz net değil, olay yeni sezon ile açığa kavuşacak.

KAAN URGANCIOĞLU KİMDİR?

Uragancıoğlu, 9 Mayıs 1981'de İzmir'de dünyaya geldi. Ortaokulu İzmir Özel Türk Koleji'nde, liseyi ise Özel İzmir Amerikan Koleji'nde bitirdi. Yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümü'nde tamamladı. Öğrenciliği sırasında Karaoğlan ve Kampüsistan dizilerinde başrol oynayarak oyunculuğa adım attı. İlk sinema filmi Ispanaktan Nağmeler (2005) oldu.

Haberin Devamı

Yükseköğrenimini tamamladıktan sonra New York'taki Stella Adler Studio of Acting'de oyunculuk eğitimi alan oyuncu, Türkiye'ye döndükten sonra Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü'nde yüksek lisans yaptı. Çetin Sarıkartal'ın yönettiği Ara adlı tiyatro oyununda rol aldı. Kara Sevda dizisindeki Emir Kozcuoğlu rolüyle 2015’te Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri’nde En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü kazandı.