Cadde ‘Yargı’ oyuncularından samimi açıklamalar

‘Yargı’ oyuncularından samimi açıklamalar 

07.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrolünü Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi ‘Yargı’ bu akşam çok konuşulacak sezon finaliyle ekrana gelecek. İkinci sezonuyla da izleyicinin gönlünde taht kuran projenin oyuncuları, nasıl bir sezon geçirdikleri ve yeni sezona dair samimi açıklamalarda bulundu.

‘Yargı’ oyuncularından samimi açıklamalar

Kaan Urgancıoğlu: Ilgaz, mutluluklar da yaşadı, kaybetme korkuları da... Ama hiç pes etmedi ve inandıklarından ödün vermedi. Benim içinse her bölümü keyifle oynadığım bir sezondu. 

Haberin Devamı

Pınar Deniz: Ceylin’in birçok duyguyu yaşadığı, büyüdüğünü hissettiği sezondu. Bizim için de keyifliydi. Üçüncü sezonun ilk bölüm senaryosunu okuyacağım günü merakla bekliyorum. 

Uğur Polat: Yekta, ne yaptı ne etti yine yolunu buldu. Böyle bir ekiple çalışmak keyifli. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bakalım yeni sezonda hikâye bizi nerelere götürecek? 

Uğur Aslan: Her bölümün heyecanı hem seyircimizi hem de bizi dimdik ayakta tutuyor. Eren için zor bir sezondu. Yolculuğumuzun daha da heyecanlı bir hâle geleceğini düşünüyorum. 

Cezmi Baskın: Geçtiğimiz sezonlar çok keyifli oldu. Seyircimizden çok iyi dönüşler aldık. Yeni bölümler için de izleyicimiz çok umutlu ve heyecanlı. Umarım aynı şekilde devam eder. 

Haberin Devamı

Nilgün Türksever: Bu sezon benim için şahaneydi. Laçin içinse az ağlayıp, çok tedirgin olduğu bir sezondu. Umarım önümüzdeki sezon daha çok güler, daha çok tedirgin ederim. 

Muttalip Müjdeci: Çok güzel tepkiler aldım. Herkes, her bölümü sinema filmi gibi izlediğini söyledi. ‘Yargı’nın zirveyi koruyacağını ve aynı heyecanla devam edeceğini düşünüyorum. 

Yazarlar