Cadde Yasemin Sakallıoğlu: Ben bir panik atak hastasıyım!

Yasemin Sakallıoğlu: Ben bir panik atak hastasıyım!

09.02.2024 - 12:04 | Son Güncellenme:

Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, her gösteri öncesi panik atak krizi geçirdiğini açıkladı. "Kuliste bambaşka bir Yasemin var" itirafında bulunan ünlü oyuncu, yaşadığı sağlık sorunundan bahsetti.

Yasemin Sakallıoğlu: Ben bir panik atak hastasıyım

Yasemin Sakallıoğlu, Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek 'Doğru Koca Nasıl Seçilir' adlı gösterisi öncesi Ataşehir'de bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya geldi. 35 yaşındaki komedyen, "Bu kadar büyük bir kalabalığın önüne çıkacağım için çok heyecanlıyım. En büyük hayalim böylesine bir kalabalığın aynı anda gülmesiydi ve bu sahneyle hayalimi gerçekleştireceğim" dedi.

Haberin Devamı

"1,5 YILDIR TERAPİ ALIYORUM"

Anne ve babasının kendisini ilk defa izlemeye geleceğini belirten Sakallıoğlu, "Annemden çok çekiniyorum, bakalım ne tepkiler verecek. En zorlanacağım gösteri olabilir. Gösterilerimde annem ve babamdan çok bahsediyorum, bir nevi yüzleşme olacak benim için. Ben izlemelerini istemiyordum şimdiye kadar, hatta bu durumu kırmak için de yaklaşık 1,5 yıldır terapi alıyorum. Çok da iyi gidiyor, herkese tavsiye ederim" şeklinde konuştu.

Yasemin Sakallıoğlu: Ben bir panik atak hastasıyım

"SİZ KAPAKLARIM TİTRŞYOR, YÜZÜMÜN RENGİ DEĞİŞİYOR"

Dans etmeyi çok sevdiğini dile getiren ünlü oyuncu, "Dans etmeden duramam. Dansı çok sevmemin sebebi de şu ben bir panik atak hastasıyım. Her gösteri öncesi panik atak krizi geçiriyorum, dans sayesinde kendimi seyirciye hazırlıyorum. Gösteri öncesi diz kapaklarım ağrıyor, aşırı tedirgin oluyorum, yüzümün rengi değişiyor. Bambaşka bir Yasemin var kuliste" ifadelerini kullandı.

Yasemin Sakallıoğlu: Ben bir panik atak hastasıyım

Haberin Devamı

"50 BİN LİRA VERİP GÜLEMEM"

Usta komedyen Cem Yılmaz'ın 7 Şubat ile 26 Mart 2024 tarihleri arasında Zorlu Center'daki yeni gösterisinin biletleri tükenmiş, karaborsaya düşen biletler 50 bin liraya çıkmıştı. Konuyla ilgili düşünceleri sorulan Sakallıoğlu, "İnsanlar izlemek istiyor ama bir şeye de 50 bin lira vermek nedir? Ne olacak o gösteriyi izleyince merak ediyorum. Ben 50 bin lira verip gülemem. Kimse de beni güldüremez. Benim gösterime 50 bin lira verenlerin evlerine ekstradan temizliğe giderim" açıklamasını yaptı.

Yasemin Sakallıoğlu: Ben bir panik atak hastasıyım