Cadde Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz'dan aşk karesi

Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz'dan aşk karesi

03.02.2023 - 08:34 | Son Güncellenme:

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla sıklıkla gündeme geliyor. Erbil bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile birliktelik yaşıyor. Ünlü isim, son olarak sevgilisiyle olan yeni bir karesini takipçileriyle paylaştı.

Yasmin Erbil ile Yiğit Poyrazdan aşk karesi

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın 1989-1996 yılları arasında süren evliliğinden dünyaya gelen 26 yaşındaki Yasmin Erbil, geçtiğimiz aylarda yasak aşk iddiasıyla gündeme gelmişti. Eski manken Cansu Nur Çufalı, sosyal medya hesabından eşi Yusuf Yosi Özlevi'nin kendisini üç kadınla aldattığını öne sürmüştü. Çufalı, eşinin kendisini aldattığı kadınlardan birinin de Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil olduğunu iddia etmişti.

Haberin Devamı

"ŞAKA MISINIZ SİZ?"

Tepkisini sosyal medyada dile getiren Erbil, "İnsanları yapmadığı şeylerle böyle suçlayamazsınız. Adımı da lekelemeye çalışamazsınız. Şaka mısınız siz? Ünlü olmak için insanlara iftira atmak 90’larda kalmadı mı? Reyting için yapmadığı yok zaten milletin" ifadelerini kullanmıştı.

Yasmin Erbil ile Yiğit Poyrazdan aşk karesi

HEM ÇUFALI'YA HEM ARTO'YA DAVA

Erbil, bu olayın üzerine geçtiğimiz günlerde Cansu Nur Çufalı'yı mahkemeye vermişti. Çufalı hakkında bir ay uzaklaştırma kararı aldıran Erbil, onunla birlikte katıldığı programın sunucusu Arto'ya da 200 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.

Yasmin Erbil ile Yiğit Poyrazdan aşk karesi

"ONURU LEKELENMEYE ÇALIŞILMAKTADIR"

Yasmin Erbil dilekçesinde onurunun ayaklar altına alındığını iddia etmiş, avukatı Şeyda Yıldırım da "Oyunculuğa yeni başlamış olan müvekkilin adının bu şekilde iftiralarla anılması, geleceği için vahim sonuçlar yaratabilmektedir. Psikolojisi bozulmakta, kişilik hakları zedelenmekte, onuru ve namusu lekelenmeye çalışılmaktadır" demişti.

Yasmin Erbil ile Yiğit Poyrazdan aşk karesi

Haberin Devamı

BEĞENİ TOPLADI

Babası kadar gündem olan Erbil bir süredir Yiğit Poyraz ile beraber. Erbil, sevgilisi Survivor Yiğit ile poz verdi. Ünlü ismin sevgilisinin saçlarını kestirmesini istediği notunu düştüğü paylaşımla beğeni topladı.

Yasmin Erbil ile Yiğit Poyrazdan aşk karesi