Cadde Yasmin Erbil'in pozlarına Mehmet Ali Erbil'den yorum gecikmedi

Yasmin Erbil'in pozlarına Mehmet Ali Erbil'den yorum gecikmedi

14.11.2023 - 11:34 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen ismi Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çektiyor. Ünlü şovmen, kızının pozlarına yorum yağdırınca yine adından söz ettirdi.

Yasmin Erbilin pozlarına Mehmet Ali Erbilden yorum gecikmedi

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın 1989-1996 yılları arasında süren evliliğinden dünyaya gelen kızları Yasmin Erbil, sosyal medya pozları ve aşk hayatıyla adından söz ettiriyor. Bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşayan Erbil, Instagram sayfasından yeni pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Haberin Devamı

"GÜZEL KIZIM"

Yasmin Erbil'in babası Mehmet Ali Erbil, bu pozlara yorumsuz kalmadı ve arka arkaya "Aşkım, birtanem, güzel kızım" yorumlarında bulundu.

Yasmin Erbilin pozlarına Mehmet Ali Erbilden yorum gecikmedi

''YAŞITLARINA GÖRE ÇOK DOZUNDA GİYİNİYOR''

Öte yandan; Nergis Kumbasar, kızı Yasmin Erbil'in iddialı kıyafet tercihleri hakkında, "Kızım yaşıtlarına göre çok dozunda giyiniyor" açıklamasını yapmıştı. Ünlü oyuncu, iddialı kıyafet tercihleriyle sık sık haber olan kızı ile ilgili şunları söylemişti:
Mini elbise ve dekolteli giyinmesini de son derece dozunda buluyorum. Hatta onu bazı yaşıtlarında baktığımda benim kızım son derece dozunda olduğunu düşünüyorum. Göz önünde ve güzel bir kız. O yüzden de onu haber yapmak hoşlarına gidiyor. Yasmin'e bu haberlerinin mantığında tıklanma olduğunu da anlattım.

Yasmin Erbilin pozlarına Mehmet Ali Erbilden yorum gecikmedi

Haberin Devamı