Cadde Yeni bir aşka yelken açmıştı! 'Mutluyum, 2024'e enerji dolu girdim'

Yeni bir aşka yelken açmıştı! 'Mutluyum, 2024'e enerji dolu girdim'

08.01.2024 - 08:49 | Son Güncellenme:

'Sen Anlat Karadeniz'de geniş bir hayran kitlesi yakalayan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz aylarda iş insanı Ural Kaspar ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülenen güzel oyuncu, yeni ilişkisine dair açıklama yaparak mutluluğunu dile getirdi.

Yeni bir aşka yelken açmıştı Mutluyum, 2024e enerji dolu girdim

Son olarak yakında Kanal D'de başlayacak olan 'Senden Önce' dizisinin kadrosuna dahil olan güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz aylarda iş insanı Ural Kaspar ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Haberin Devamı

Eylül ayında Mecidiyeköy'deki bir lansman çıkışında ilk kez el ele objektiflere takılan ikiliden Helvacıoğlu; ilişkisi hakkında "Güzel, her şey yolunda" açıklamasını yapmakla yetinmişti.

Yeni bir aşka yelken açmıştı Mutluyum, 2024e enerji dolu girdim

"URAL'IN RESTORANINDA TANIŞTIK"

Çift, sonraki günlerde ise Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Güzel oyuncu, "Karşılıklı oldu duygularımız. Anadolu yakasında Ural’ın restoranı var, orada tanıştık. Şimdi iyiyiz, muyluyuz" demişti.

Basın mensuplarının "İlerde evlilik olur mu?” sorusuna ünlü isim, “Şu an için bir şey söylemek doğru olmaz, daha çok erken. Birbirimizi tanıma aşamasındayız daha" yanıtını vermişti.

Yeni bir aşka yelken açmıştı Mutluyum, 2024e enerji dolu girdim

"İLİŞKİMİZ GAYET YOLUNDA"

İrem Helvacıoğlu, önceki gün Etiler'de kameralara yansıdı. Bir süredir herhangi projede yer almayan oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak; "İçime sinen bir iş olmadı, doğru projede yer almak için ince eleyip sık dokuyorum, sektör çok hızlı ilerliyor ve hızlı tüketiyor, bu durum da beni kaygılandırıyor açıkçası" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Yeni bir aşka yelken açmıştı Mutluyum, 2024e enerji dolu girdim

Ural Kaspar ile ilişkisinin çok iyi gittiğini söyleyen Helvacıoğlu, "Mutluyum, gayet yolunda gidiyor, 2024'e enerji dolu girdim" diyerek mutluluğunu dile getirdi.