Cadde Yeni 'James Bond' için resmi teklif! 'Sözleşme imzalayacak'

Yeni 'James Bond' için resmi teklif! 'Sözleşme imzalayacak'

19.03.2024 - 13:41 | Son Güncellenme:

İngiliz aktör Aaron Taylor-Johnson'a, 'resmi' olarak James Bond'u oynama teklifi yapıldığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun, önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı belirtildi. 2006 yapımı 'Casino Royale' ile '007' macerasına başlayan Daniel Craig, son olarak 2021'de 'No Time to Die' (Ölmek İçin Zaman Yok) filminde James Bond olarak serinin hayranlarıyla buluşmuştu.

Yeni James Bond için resmi teklif Sözleşme imzalayacak

Daniel Craig'in halefiyle ilgili aylardır süren belirsizlik son buldu. 'Nocturnal Animals' (Gece Hayvanları), 'Kick-Ass' (Göster Gününü), 'Avengers: Age of Ultron'daki (Yenilmezler: Ultron Çağı) rolleriyle tanınan Aaron Taylor-Johnson'a, resmi olarak 'James Bond' karakterini oynaması için teklif yapıldı.

Haberin Devamı

YEDİNCİ JAMES BOND

Dünyaca ünlü İngiliz gizli ajans için Tom Hardy, Henry Cavill ve Cillian Murphy gibi yıldızlarla yarıştığı konuşulan 33 yaşındaki aktör, ikonik rolü kabul etmesi halinde, serinin 1962 yılında başlamasından bu yana Bond'u oynayan yedinci aktör olacak.

Yeni James Bond için resmi teklif Sözleşme imzalayacak

007'yi oynayanları küresel süperstarlara dönüştürmesiyle bilinen seride; Sean Connery (1962–67, 1971, 1983), George Lazenby (1969), Roger Moore (1973–1985), Timothy Dalton (1987–1989), Pierce Brosnan (1995–2002) ve Daniel Craig (2006–2021) kamera karşısına geçti.

Yeni James Bond için resmi teklif Sözleşme imzalayacak

'KABUL ETTİ, SÖZLEŞME İMZALAYACAK' İDDİASI

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; sürpriz teklife 'evet' yanıtını veren oyuncu, önümüzdeki günlerde sözleşmeye imza atacak.  Aaron'a yakın bir kaynak ise "Bond, Aaron'un işidir. Resmi teklif masada ve yanıt bekliyorlar" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"BÜYÜLEYİCİ VE HARİKA"

Geçtiğimiz hafta 'yeni Bond' söylentilerine yanıt veren Aaron, çekingen bir tavırla, "İnsanların beni bu rolde görmesini büyüleyici ve harika buluyorum. Bunu büyük bir iltifat olarak kabul ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Yeni James Bond için resmi teklif Sözleşme imzalayacak

ALTIN KÜRE KAZANDI

Yeni projesi 'The Fall Guy'da Ryan Gosling ve Emily Blunt'la birlikte kaybolan bir aksiyon yıldızını canlandıracak Taylor-Johnson, 2016'da Tom Ford'un gerilim filmi Gece Hayvanları'ndaki psikopat 'Ray Marcus' performansıyla 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' dalında Altın Küre Ödülü kazanmış, BAFTA'da 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'ne aday gösterilmişti.

Yeni James Bond için resmi teklif Sözleşme imzalayacak

İLK TERCİH IDRIS ELBA ÇIKTI

Öte yandan yakın zamanda iki bin kişinin katıldığı bir anket; 51 yaşında olması ve suç draması 'Luther' dizisine odaklanmak için kendini yarıştan uzak tutmasına rağmen Idris Elba'nın, 007 rolü için hâlâ halkın bir numaralı tercihi olduğunu ortaya koydu.

Yeni James Bond için resmi teklif Sözleşme imzalayacak