Cadde Yeni 'Rambo' kim olmalı? Sylvester Stallone'den şaşırtan açıklama

Yeni 'Rambo' kim olmalı? Sylvester Stallone'den şaşırtan açıklama

13.02.2024 - 15:55 | Son Güncellenme:

Hollywood yıldızı Sylvester Stallone, Philadelphialı boksör 'Rocky Balboa' ve Vietnam Savaşı gazisi 'John Rambo' karakterleriyle hafızalara kazındı. Dünyaca ünlü oyuncu, son olarak beş yıl önce sevenlerinin karşısına çıktığı ikonik aksiyon serisinde kendisinin yerini almasını istediği meslektaşını açıkladı.

Yeni Rambo kim olmalı Sylvester Stalloneden şaşırtan açıklama

Sylvester Stallone, Jimmy Fallon'ın sohbet programı 'The Tonight Show'a konuk oldu. 2019 yapımı 'Rambo: Last Blood'da (Son Kan) seriye veda ettiği düşünülen 77 yaşındaki aktör, olası bir yeni filmde efsanevi rolünü, 'Barbie'nin Oscar adayı başrolü Ryan Gosling'e devretmek istediğini söyledi.

Haberin Devamı

Rambo mirasını ileriye taşıması için Kanadalı oyuncuyu tercih etme sebebi sorulan Stallone, "Size neden Ryan Gosling'i, Rambo olarak görmek istiyorum anlatayım. Onunla bir akşam yemeğinde tanıştım. Açıkçası birbirimize zıt durumdayız. O iyi görünüyor, ben değilim. Beni Ken olarak hayal edebiliyor musun? Bu hiç işe yaramıyor!" dedi.

Yeni Rambo kim olmalı Sylvester Stalloneden şaşırtan açıklama

"BENİ KOVALARLARDI, YİNE DE DURMAZDIM"

Alışılmadık görünümüne rağmen Gosling'in karaktere olan büyük sevgisinin onu halefi haline getirdiğini ve role yeni bir bakış açısı sunabileceğini vurgulayan ABD'li yıldız, bu sözleri ile sinemada unutulmaz bir iz bırakan Rambo serisinin hayranlar arasında heyecan uyandırdı.

Yeni Rambo kim olmalı Sylvester Stalloneden şaşırtan açıklama

"RAMBO OLAMAYACAK KADAR YAKIŞIKLI" DENİR Mİ?

43 yaşındaki yakışıklı oyunu hakkında "Yemek boyunca Rambo'ya hayran olduğunu söyleyip durdu" diyen Stallone, "Ryan, 'Okula Rambo gibi giyinerek giderdim. İnsanlar beni kovalardı ama yine de durmazdım. Rambo olarak tatil yapardım' dedi. Ben de bunun ilginç olduğunu düşündüm. Eğer bir gün bayrağı devredersem ona devredeceğim çünkü o karakteri gerçekten seviyor. Ancak kimse 'Hey, Rambo olamayacak kadar yakışıklı' der mi bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni Rambo kim olmalı Sylvester Stalloneden şaşırtan açıklama

Haberin Devamı

"ÇOCUKLARA OYUNCAK BIÇAK FIRLATTIM!"

Rambo hayranı olduğunu gizlemeyen Gosling, 2011 yılında 'The Tonight Show'a katılmış; Stallone'un Rambo rolünü oynadığı ilk film olan 'First Blood'un (İlk Kan/1982) kendisini adeta büyülediğini ve ünlü oyuncunun aslında Rambo olduğunu düşündüğünü itiraf etmişti.

O zamanlar yüzümün Sylvester Stallone'unkine benzediğini bile düşündüm. Oyuncak setime biftek bıçakları koydum. Ertesi gün onu okula götürdüm ve teneffüste bütün çocuklara fırlattım.

Yeni Rambo kim olmalı Sylvester Stalloneden şaşırtan açıklama

RAMBO 6 İHTİMALİ! "ARTRİTLE Mİ SAVAŞACAĞIM?"

Beş filmde travma sonrası stres bozukluğu yaşayan Vietnam gazisinin mücadelesini ekrana yansıtan Sylvester Stallone, Eylül 2023'te katıldığı Toronto Uluslararası Film Festivali'nde, John Rambo'yu yeniden canlandırıp canlandırmayacağına dair konuşmuştu.

Yeni Rambo kim olmalı Sylvester Stalloneden şaşırtan açıklama

Hollywood'da Rambo'nun potansiyel devam filmine büyük ilgi duyulduğunu dile getiren oyuncu, aksiyon ağırlıklı rolde oynayamayacak kadar yaşlandığı için Rambo'ya geri dönme ihtimalinin çok düşük olduğunu söylemişti: Rambo, onu bırakabilirim. Artık iş bitti sayılır ama yine de bir film daha yapmak istiyorlar. Bu filmde neyle savaşacağım? Artritle mi?.