Cadde Yeşim Salkım: İlk kez Babalar Günü'nü kutlayamadım

Yeşim Salkım: İlk kez Babalar Günü'nü kutlayamadım

20.06.2022 - 17:23 | Son Güncellenme:

Yeşim Salkım, önceki gece İzmir Alaçatı’da sahne aldı. Misafirlerine 2.5 saat müzik ziyafeti veren sanatçı, geçtiğimiz eylül ayında koronavirüs nedeniyle kaybettiği babası Dursun Salkım ve Babalar Günü hakkında konuştu.

Yeşim Salkım: İlk kez Babalar Gününü kutlayamadım

Çeşme’yi çok ayrı sevdiğini ve meslek hayatında çok ayrı bir yeri olduğunu belirten Yeşim Salkım, "1993 yılında ilk kez Çeşme’de sahneye çıktım. O günlerden bugünlere çok değişti, yaşımız ilerledi. Hayat bizi öyle önüne alıp gidiyor. Önemli olan aynı heyecanla sahneye çıkabilmek. Bu gece de benim için öyle bir gece. Ben buralıyım, bütün sülalem Ege tarafından. Sıkı bir Arnavut kızıyım. Egeli olduğum için hep sözümün arkasında dururum, ne söylediysem odur. Sözüm teminattır. Bu 32 senedir hiç değişmedi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"YATTIKLARI YER NURLA DOLSUN"

90’lı yılların sevilen şarkılarını seslendiren 54 yaşındaki şarkıcı, Babalar Günü'nü de unutmadı ve sahnede duygusal bir konuşmaya imza attı.

Yeşim Salkım: İlk kez Babalar Gününü kutlayamadım

Salkım, "Bütün babaların günü kutlu olsun. Babamı kaybettiğim için hayatımda ilk kez Babalar Günü'nü kutlayamadım. Babalarını kaybetmiş olan herkese Allah’tan rahmet diliyorum. Yattıkları yer nurla dolsun. Erkek kardeşimin ve iki kızımın babalarının günlerini kutladım. Hayatta en güzel şey dost kalabilmek. Herkese de öyle tavsiye ediyorum. Sağlıklı çocuklar yetiştirebilmek için dost kalmak önemli. Hiç çocuğu olmadığı halde evlat edinmiş, bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk asıl babamız. Onu doğuran ananın ellerinden öpeyim” dedi.

Haberin Devamı

"SON KEZ SARILAMADIM"

Babalar Günü'nde Instagram hesabından babasının fotoğraflarını yayınlayan Yeşim Salkım, "Sizin hiç babanız öldü mü ? Ben daha bu eylülde kaybettim onu. Bir kız çocuğu babası ölünce büyüyormuş asıl, geç anladım. Artık kutlayacak bir babam yok benim, son kez sarılamadım bile! Sizin içinizde bir şeyler yarım kaldı mı benim kaldı ki kimseye anlatamadığım dertlerim var benim. Son hastanede görüntülü konuştuğum babamla dertleşmeden öldü oysa ne çok anlatacaklarım vardı içimde kalan. Belki de onun da öyle. Kısaca yaşarken birbirimizi ne çok ihmal ediyoruz hiç düşündünüz mü? Ben çok düşündüm bu sürede bir yanım çok erken yarım kalmış bir kız çocuğuyum ben. Aslında hepimiz gibi, hepiniz gibi" mesajını yazdı.

Yeşim Salkım: İlk kez Babalar Gününü kutlayamadım

Yazarlar