Cadde Yıldız Tilbe: Beni kimse senaryolaştırılamaz!

Yıldız Tilbe: Beni kimse senaryolaştırılamaz!

11.01.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

Yıldız Tilbe, Nişantaşı City's'de görüntülendi. Şarkıcı, "Son dönemde sanatçıların hayatları film oluyor. Siz de hayatınızın film olmasını ister misiniz?" sorusuna yanıt verdi.

Yıldız Tilbe: Beni kimse senaryolaştırılamaz

Delikanlım, Çabuk Olalım Aşkım, Hastayım Sana, Çat Kapı gibi birçok şarkısıyla büyük hayran kitlesine ulaşan Yıldız Tilbe sevenlerini korkutmuştu. Tilbe rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve ocak ayındaki bütün konserlerini iptal etmişti.

Haberin Devamı

"İYİYİM ALLAH'A ŞÜKÜR"

İddialar sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Tilbe, "İyiyim Allah'a Şükür. Ateşlendikten sonra huyum değişti biraz,oturuyoruz 2 yabancı gibi kendimle. Biraz zor biri, problemli, öf sınırındayım, belki üçüncüleri olurum" paylaşımıyla sevenlerini rahatlatmıştı.

Yıldız Tilbe: Beni kimse senaryolaştırılamaz

"DEĞİŞİKLİK YAPMAK İSTEDİM"

Yıldız Tilbe, Nişantaşı City's'de görüntülendi. Yıllardır çalıştığı Haluk Şentürk'ten ayrılıp Özgür Aras ile çalışmasına şarkıcı, "Değişiklik yapmak istedim. Özgür de eskiden çalıştığım biri ve başarılı menajer. Onunla devam edeceğim" dedi.

"DUYMADIM"

Aleyna Tilki'nin açıklamalarının sorulmasına Tilbe, "Duymadım" diyerek, karşılık verdi.

Yıldız Tilbe: Beni kimse senaryolaştırılamaz

"TAZE FASULYE YERKEN DAHA MUTLUYUM"

Şarkıcı, "En çok neden mutlu olursunuz?" sorusuna, "Kuru fasulye yerken mutluyum, taze fasulye yerken daha mutluyum" yanıtını verdi. Anneanne olan Tilbe, "Torununuza vakit ayırabiliyor musunuz?" sorusuna, "Mümkün olduğu kadar, fırsat bulduğum kadar. Kendime de vakit ayırıyorum" cevabını verdi.

Haberin Devamı

"YETERLİ BULMUYORUM"

Eskisi gibi iyi şarkıların çıkmamasına ise Tilbe, "Dünya genelinde bir mutsuzluk var. Ona bağlıyorum. İnşallah 2024'te güzel şeyler olur. O zaman şarkılar daha güzel olur" diye konuştu.

Yıldız Tilbe: Beni kimse senaryolaştırılamaz

"KİŞİLERİN KENDİ FİKRİ ALINMASI LAZIM"

Şarkıcı, "Son dönemde sanatçıların hayatları film oluyor. Siz de hayatınızın film olmasını ister misiniz?" sorusuna, "Benim hayatım film olamaz. Beni kimse senaryolaştırılamaz. Çünkü beni tanımıyorlar. Türkiye'de rahmetli olduktan sonra hiçbir ünlünün filmini beğenmiyorum ve yeterli bulmuyorum. Bir saate 45-50 senelik ömür sığdırılamaz. Onun için kişilerin fikri alınması lazım. Benim de fikrim yok" yanıtını verdi.

SAĞANAĞA RAĞMEN KIRMADI

Şarkıcı, yeni parçasına klip çekeceğini söylerken, "Belki biriyle karşılıklı oynarım. Jön bakılıyor" dedi. Sağanak yağmura rağmen Tilbe, hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini kırmadı.

Yıldız Tilbe: Beni kimse senaryolaştırılamaz