Cadde Yıldızlı gece

Yıldızlı gece

05.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Magazin Gazetecileri Derneği’nin düzenlediği 26. Altın Objektif Ödülleri, muhteşem bir organizasyonla sahiplerini buldu.

Yıldızlı gece

Mesut Yılmaz - Magazin Gazetecileri Derneği’nin (MGD) düzenlediği 26. Altın Objektif Ödülleri, önceki akşam CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’da gerçekleşti. Tiyatro, müzik, sinema ve televizyon dünyasının en prestijli heykelciği Altın Objektif Ödülleri gecesine, çok sayıda ünlü isim katıldı. Yıldız yağmurunun yaşandığı organizasyonda Kanal D, CNN Türk ve Milliyet CADDE, birçok dalda ödüle layık görüldü. Turkcell ana sponsorluğunda, Roberto Bravo co-sponsorluğundaki etkinliğin sunuculuğunu, Ebru Akel ve Murat Güloğlu üstlendi. Şıklık yarışının yaşandığı gecede Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Burcu Biricik, Demet Akbağ, Çağla Şıkel, Derya Uluğ, Şevval Sam, Buray, Gökçe Bahadır, İzzet Yıldızhan, Sefo ve Özge Özberk gibi ünlü isimler kırmızı halıda boy gösterdi.

Haberin Devamı

Geceye damga vurdu

Kanal D’nin reyting rekortmeni yapımı ‘Yargı’, ‘Yılın Dizisi’ ödülünü aldı. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz de, ‘Yılın En iyi Dizi Oyuncuları’ seçildi. Bir anısını anlatan Urgancıoğlu, “Ortaokulda bir magazin gazetesi çıkardık ve iki arkadaşımızın aşkını yazmıştım. Öğretmenimiz, çok utandığını ve yanlış bir şey yaptığımı söyledi. O zaman magazin gazeteciliğinin kolay bir şey olmadığını anladım” diye konuştu.

Yıldızlı gece

‘Benim için onur’

Kanal D’nin izlenme rekorları kıran ‘Camdaki Kız’, ‘Yılın Dram Dizisi’, başrol oyuncularından Burcu Biricik de ‘Yılın Dram Dizi Oyuncusu Kadın’ ödülünü kazandı. Oyuncu, “Magazin gazetecilerinden bu ödülü almak benim için ayrı bir onur” şeklinde konuştu.

Yıldızlı gece

‘Çok mutluyuz’

Haberin Devamı

‘Yargı’nın başrol oyuncularından Pınar Deniz, “Tabii ki çok mutluyuz. Bugün de özel heyecanım, ekiple tam kadro ilk defa bir geceye katılıyoruz” dedi.

Yıldızlı gece

‘Yılın Albümü’ ödülünü aldı 

Şevval Sam, ‘Karadeniz’ isimli albümüyle ‘Yılın Proje Albümü’ ödülünü MGD Başkanı Okan Sarıkaya’nın elinden aldı.

Yıldızlı gece

Anlamlı bir gece’

‘Yılın Yorumcusu Pop Kadın’ seçilen Derya Uluğ, şıklığıyla göz doldurdu. Şarkıcı, “Benim için çok anlamlı bir gece. Magazin gazetecileri benim için çok değerli çünkü, işimizin birer parçasıyız” dedi.

Yıldızlı gece

Esprileriyle güldürdü

‘Yılın Komedyeni’ ödülü için sahneye çıkan Doğu Demirkol, mini bir stand-up gösterisi de sundu. Geceye renk katan komedyen, “Bu yılki sekizinci ödülüm. 2035’e kadar ödül almasam da bunlar bana yeter” sözleriyle güldürdü.

Yıldızlı gece

‘Heyecanlı ve gururluyum’

Salih Bademci, ‘Aydınlıkevler’deki performansıyla ‘Yılın Tiyatro Oyuncusu Erkek’ ödülüne layık görüldü. Oyuncu, “Bu sene benim için çok şanslı geçiyor. Heyecanlı ve gururluyum. Güzel projelere denk geldim. Böyle bir patlama kendimde beklemiyordum” diye konuştu.

Yıldızlı gece

‘Başarının sırrı çok çalışmak’

‘Yılın Dijital Platform Dizi Oyuncusu’ ödülünü alan Gökçe Bahadır, başarının sırrının çok çalışmak olduğunu söyledi. Oyuncu, “Çalışınca ve disiplinli olunca işin kalitesi o kadar da artar” şeklinde konuştu.

Yıldızlı gece

‘Onur Şener adına...’

Haberin Devamı

‘Yılın Rap Şarkıcısı’ ödülünü kazanan Sefo, “Bu ödülü ikinci kez alıyorum. Ödülümü, canice katledilen Onur Şener adına alıyorum” diyerek, salonda duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu.

Yıldızlı gece

Yıldızlı gece

Serum aldı

Çağla Şıkel, ‘Yılın Program Sunucusu’ oldu. Hasta olduğunu belirten model, “Uzun süredir bu işi yapıyorum ve ödül almak benim için çok güzel. Bugün vücut direncim düştü ve serum alıp, öyle geldim. Çok heyecanlıyım” dedi.

Yıldızlı gece

Milliyet CADDE’ye üç ödül

Muhabirlerimiz Sercan Kısmet, Umut Ünver ve Hüseyin Altun, ‘Yılın Haberi’ kategorisinde üç ödül aldı.

Yıldızlı gece

Yıldızlı gece