Cadde Yılın kırık kalpleri

Yılın kırık kalpleri

30.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Hollywood dünyasının ünlü çiftlerinden bazılarına 2021 yaramadı. Yollarını ayıran yıldızlar kimi zaman bu durumu sessiz sedasız karşılarken kimi zaman da çeşitli skandallara imza attı. 2021’in kırık kalplerini sizler için derledik...

Yılın kırık kalpleri

Shawn Mendes-Camila Cabello

Haberin Devamı

Müzik dünyasının en samimi çiflerinden Shawn Mendes ve Camila Cabello, hayranlarını üzerek ayrıldı. İki yıllık birlikteliklerini kasım ayında noktalayan ikili, arkadaş kalmaya karar verdi. Sosyal medyadan yapılan açıklamanın ardından çiftin barışması için kampanyalar başlatıldı.

Gigi Hadid-Zayn Malik

Şüphesiz Hollywood dünyasının en çok konuşulan ayrılıklarından biri Zayn Malik ve Gigi Hadid’inki oldu. Beş yıllık çalkantılı bir ilişki sürecinin ardından 2020 Eylül’ünde bir kız bebek sahibi olan ikilinin aşkları, Malik’in Hadid’in annesi Yolanda Hadid’i dövdüğü iddiasının ardından bitti. Eylül ayında medyaya yansıyan skandal günlerce konuşuldu.

Ben Affleck-Ana de Armas

Yıllar önce Jennifer Lopez ile birliktelik yaşayan fakat ayrılığın ardından Jennifer Garner ile evlenen üç çocuğun ardından ondan da boşanan Ben Affleck, aradığı aşkı Ana de Armas’ta bulmuştu. Ne var ki ikili bir yılın ardından ayrıldı. Aktör, eski sevgilisi Lopez’e geri döndü.

Haberin Devamı

Elon Musk-Grimes

Grimes ve Elon Musk, 2018 yılında başlayan aşklarına geçtiğimiz eylül ayında son verdi Müzisyen ve Tesla CEO’su, sık sık görüştüklerini ve oğulları X Æ A-Xii’ye anne-babalık yaptıklarını ifade etti.

Dua Lipa-Anwar Hadid

Bella-Gigi Hadid’in erkek kardeşi Anwar Hadid, şarkıcı Dua Lipa ile bu yılın son ayında yollarını ayırdı. İki yıldan uzun bir süredir ilişki yaşayan ikili, en eğlenceli çiftlerden biri olarak görülüyordu.

Jennifer Lopez-Alex Rodriguez

Mart ayında Jennifer Lopez, kendisine ihanet edildiğini öğrenmesinin ardından Alex Rodriguez’de jet hızıyla ayrılarak eski sevgilisi Ben Affleck’e döndü. Dört yıllık ilişkinin ardından 2019 yılında nişanlanan Rodriguez ile Lopez pandemi nedeniyle düğünlerini ertelemişti.

Kaia Gerber-Jacob Elordi

Cindy Crawford’ın kendisi gibi model olan kızı Kaia Gerber, bir yıllık sevgilisi Jacob Elordi’den ayrıldı. Kasım ayında ortaya çıkan ayrılıkla ilgili ikiliye yakın kaynaklar, “Kaçınılmazdı” yorumunu yaptı. Çift, ilk olarak New York’ta görüntülenmişti.