Cadde 'Yoksa Selami abiyi mi arıyorsunuz?'

'Yoksa Selami abiyi mi arıyorsunuz?'

19.04.2023 - 08:03 | Son Güncellenme:

'Alışmak Sevmekten Zor', 'Gitme Sana Muhtacım', 'Seni Sevmediğim Yalan', 'Tapılacak Kadınsın' ve 'Seninle Başım Dertte' gibi unutulmaz aşk şarkılarına imza atan Selami Şahin'in, Etiler'de bir AVM'nin önünü mesken tuttuğu ve yoldan geçen kadınlara sürekli ofisine davet ettiği iddia edilmişti. Eşiyle Etiler'de görüntülenen tiyatrocu Behzat Uygur, günlerce konuşulan bu haberleri tiye aldı.

Yoksa Selami abiyi mi arıyorsunuz

Behzat Uygur, önceki gün eşi Çiğdem Uygur ile Etiler'de objektiflere yansıdı. El ele yürüyen ünlü çift, basın mensuplarına poz vererek, "33 yıldır el eleyiz" dedi.

Haberin Devamı

"ÇOK SEVERSEN OLUYOR"

Posta gazetesinde yer alan habere göre; merhum sanatçı Nejat Uygur'un oğlu, "Uzun evliliğin sırrı nedir?" sorusuna, "Çok seversen oluyor" yanıtını verdi.

Yoksa Selami abiyi mi arıyorsunuz

SELAMİ ŞAHİN GÖNDERMESİ!

Usta sanatçı Selami Şahin hakkında çıkan "Etiler'deki hayranlarını yoldan çevirip ofisine davet ediyor" haberlerine gönderme yapan ünlü tiyatrocu, "Buralarda ne yapıyorsunuz? Yoksa Selami abiyi mi arıyorsunuz?" diyerek herkesi güldürdü.

Yoksa Selami abiyi mi arıyorsunuz

"SICAK VE SAMİMİ DİYALOG YANLIŞ YORUMLANDI"

Magazin dünyası geçtiğimiz ay bu iddiayı konuşmuştu! Etiler'de bir AVM'nin önünü mesken tutan Selami Şahin'in, yoldan geçen kadınlara sürekli ofisine davet ettiği ileri sürülmüştü. asına yansıyan görüntülerin ardından 74 yaşındaki sanatçıdan açıklama gelmişti.

Haberin Devamı

Evli ve üç çocuk babası usta sanatçının, menajerlik ajansı aracılığıyla yaptığı ve sosyal medya hesabından da yayınladığı açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:
"Selami Şahin şarkılarını halkın ortak duygu ve düşüncelerine göre bestelemiş ve sevenleri ile samimi bir yaşam sürdürmeyi tercih etmiştir. Hayranlarıyla tokalaştığı görüntüler medyaya kendisini yıpratacak şekilde servis edilmiştir. Selami Şahin, yıllardır bahsi geçen bölgede iş ve sosyal yaşamını sürdürmektedir. Hayranlarıyla yarattığı sıcak ve samimi diyaloglar yanlış yorumlamaya sebebiyet vermiştir. Bu konuda yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır."

Yoksa Selami abiyi mi arıyorsunuz