Cadde Yumurtalarını donduran ünlü şarkıcı: Neredeyse ölüyordum!

Yumurtalarını donduran ünlü şarkıcı: Neredeyse ölüyordum!

21.06.2023 - 11:37 | Son Güncellenme:

Kesha Rose Sebert olan, ancak sahne adıyla bilinen ABD'li şarkıcı Kesha; 2023'ün başlarında yumurtalarını dondurduğunu ve ardından yaşadığı komplikasyonlar yüzünden 'neredeyse öldüğünü' anlattı.

Yumurtalarını donduran ünlü şarkıcı: Neredeyse ölüyordum

Dünyaca ünlü şarkıcı ve söz yazarı Kesha, bu yılın başlarında yumurtalarını dondurduktan sonra ciddi komplikasyonlar yaşadığını ve dokuz gün boyunca hastanede kaldığını açıkladı.

Haberin Devamı

'Self' dergisinin kapak kızı olan 36 yaşındaki ünlü isim; "Ocak ayında neredeyse ölüyordum, korkunç bir süreçti" diye konuştu.

Yumurtalarını donduran ünlü şarkıcı: Neredeyse ölüyordum

KONSER SONRASI ANLAMIŞ

Yaygın Değişken İmmün Yetmezlik sebebiyle bağışıklık sisteminin zayıfladığını ve 'nadir görülen ancak ciddi bir komplikasyon' geçirdiğini söyleyen şarkıcı, yumurtalarını dondurma işleminin ardından sağlığının bozulduğunun ilk işaretinin; Bahamalar'da sahne aldıktan sonra 'yürüyemeyecek kadar zayıf' hissetmesi olduğunu paylaştı.

Ardından Miami'ye dönen Kesha, hastaneye yattı ve günlerce tedavi gördü.

Yumurtalarını donduran ünlü şarkıcı: Neredeyse ölüyordum

"MIZMIZ BİR KIZ OLMAK İSTEMEDİM"

Sağlık sorunları hakkında açıkça konuşmak konusunda endişeli hissettiğini açıklayan Kesha; "Hiçbir zaman mızmız, ayrıcalıklı kız olmak istemedim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yumurtalarını donduran ünlü şarkıcı: Neredeyse ölüyordum

YAYIN DEĞİŞKEN İMMÜN YETMEZLİĞİ NEDİR?

Yaygın Değişken İmmün Yetmezlikleri, antikor eksikliği ile seyreden bir hastalık grubudur. Antikor eksikliğinden dolayı tekrarlayan enfeksiyonlar ile kendini belli eder. Bu enfeksiyonlar daha çok sinopulmoner enfeksiyonlar (kulak, sinüsler ve akciğerler) şeklinde görülür.