Cadde Yüzüğü verenin adını bile anmadı

Yüzüğü verenin adını bile anmadı

14.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ünlülere evlilik teklifi sırasında sunulan milyon dolarlık yüzükler, yıllar geçse de dillerden düşmüyor. İşte zaman geçtikçe değerlenen bazı özel tasarım tektaşları takan şöhretler.

Yüzüğü verenin adını bile anmadı

ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez'in (52) bugüne kadar üç evlilik teklifinde aldığı yüzükler, dünyanın en ünlü tek taşları listesinde bulunuyor. 17 yıl aradan sonra döndüğü eski nişanlısı, aktör Ben Affleck, şarkıcıya 2002'de yaptığı evlilik teklifini 1.2 milyon dolarlık pembe pırlantalı bir yüzükle gerçekleştirmişti. Yüzüğün değeri neredeyse yüzde 1000 arttı. Pembe pırlantalar en nadir parçalardan olduğu için 6.10 karatlık yüzük şimdi 12 milyon dolar değerinde. Şarkıcının ayrılığın ardından yüzüğü geri verip vermediği merak edildi. Lopez'in eski reklamcısı, şarkıcının yüzüğü ayrılığın ardından Affleck'e vermediğini iddia etti. Lopez'in Affleck'ten ayrıldıktan sonra 2004'te evlendiği şarkıcı Marc Anthony de evlilik teklifini 4 milyon dolarlık 10 karatlık bir yüzükle yaptı. Ayrıca Anthony, Affleck'in teklifini gölgelemek için çok nadir bir mavi pırlanta seçti. Lopez - Anthony evliliği 10 yıl sonra 2014'te sona erse de yüzüğün değeri şu anda 6 milyon doların üzerinde. Lopez geçen yıl da Affleck ile barışmadan önce ayrıldığı beyzbolcu nişanlısı Alex Rodriguez'ten 20 karatlık bir yüzük aldı. Bu yüzüğün değeriyse 15 milyon dolar.

Haberin Devamı

'Önemli değildi ki'
ABD'li şarkıcı Mariah Carey (51) iki yıllık bir ilişkiden sonra 2016'da Avustralyalı milyarder James Packer ile kısa süre nişanlı kaldı. Packer evlilik teklifini 10 milyon dolara aldığı 35 karatlık pırlanta yüzükle yaptı. Ama şarkıcı anı kitabında eski nişanlısı Packer'dan bahsetmedi bile ve "Önemli bir ilişki olsaydı kitapta olurdu" dedi. ABD'li rapçi Jay-Z 2008'de nikâhlandığı şarkıcı Beyonce'a 18 karatlık 5 milyon dolarlık bir tektaş yüzükle evlilik teklifi etti. Yüzüğün şu an 6 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor. Şarkıcı Kanye West, TV yıldızı Kim Kardashian'a 2014'te 4.5 milyon dolarlık 15 karatlık bir yüzükle evlenme teklif etti. Yüzük 2016'da çalındı. Kanye West yeni bir yüzük daha aldı ve Kardashian çalınma endişesiyle bu kez yüzüğü pek göstermedi. Ama yeni yüzük çifte "uğursuzluk" getirdi, Kardashian ile West'in evliliği geçen yıl bitti.