Cadde Zeynep Dörtkardeşler: Dün gibi seni ilk kokladığım an bebeğim

Zeynep Dörtkardeşler: Dün gibi seni ilk kokladığım an bebeğim

11.12.2023 - 17:28 | Son Güncellenme:

Alp Kırşan ve Zeynep Dörtkardeşler, sekizinci yaşına basan oğullarının doğum gününü kutladı.

Zeynep Dörtkardeşler: Dün gibi seni ilk kokladığım an bebeğim

Oyuncu Zeynep Dörtkardeşler 2014 yılında aşk yaşadığı meslektaşı Alp Kırşan ile nikah masasına oturmuş mutlu çift oğulları Efe'yi de 2015 yılında kucağına almıştı. 2018 yılında ikinci kez çocuk sevinci yaşayan ikili oğulları Ata'ya kavuşmuştu.

Haberin Devamı

Uzun zamandır Bodrum'da kameralardan uzakta bir hayat süren çift oğulları Efe'nin yeni yaşını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı.

"İYİ Kİ DOĞDUN YAŞAMA SEVİNCİM"

Zeynep Dörtkardeşler sekizinci yaşına basan oğlunun doğum gününü, "Dün gibi seni ilk kokladığım an bebeğim. 26 yaşımda bana verilebilecek en büyük hediyeyi dünyaya gelişinle sen verdin. Şimdi 8 yaşına girdin. Ne ara geçti onca sene bilmiyorum. Ama bir şeyi çok iyi biliyorum ki ben zamanında çok sevap işlemişim ki seninle ödüllendirildim. İyi ki doğdun yaşama sebebim. İyi ki varsın" sözleriyle kutladı.

Zeynep Dörtkardeşler: Dün gibi seni ilk kokladığım an bebeğim

"BEN ÇOK ŞANSLIYIM"

Alp Kırşan ise "Canım oğlum bugün bir yaş daha büyüdün, keşke hiç büyümesen de seninle çocuk kalsam, ilk babalık yaşattığın günden beri hep seninle çocuğum, hayat sana iyi dost, sağlık, mutluluk getirsin, iyi ki doğdun, iyi ki benim aslan arkadaşımsın, ben çok şanslıyım …en sevdiği şarkısıyla" mesajını paylaştı.

Haberin Devamı