Cadde Zeynep Tuğçe Bayat'tan 'çocuk' sorusuna cevap!

Zeynep Tuğçe Bayat'tan 'çocuk' sorusuna cevap!

03.02.2024 - 09:03 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu olan Cansel Elçin'le (50) 2020 yılında nikâh masasına oturan Zeynep Tuğçe Bayat (33), "Eşinizi kıskanıyor musunuz?" sorusunu cevaplarken, 'çocuk' açıklamasıyla da dikkat çekti.

Zeynep Tuğçe Bayattan çocuk sorusuna cevap

Zeynep Tuğçe Bayat, geçtiğimiz gün Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Kombiniyle dikkat çeken oyuncu, tüketim çılgınlığı yapmadığını, ikinci el ve bit pazarlarından alışveriş yaptığını söyledi.

Haberin Devamı

"BİT PAZARINDAN DA ALIYORUM"

Marka takıntısı olmadığını belirten ünlü isim, "Alışverişi az ve öz yapmaya çalışıyorum. İşim gereği modayı seviyorum. İndirimlere bakıyorum, daha çok yurt dışında indirime bakıyorum. Bir stylist'le çalışıyorum, fikirlerini alıyorum. Marka takıntım yok. Marka seviyorum ama beğendiğim şeyleri alıyorum. Yurt dışında bit pazarları oluyor oralardan alıyorum, burada pazarlardan alıyorum. İkinci ele mesafeli değilim. Tüketim çılgınlığına gerek yok, çok alışverişe gerek yok" şeklinde konuştu.

Zeynep Tuğçe Bayattan çocuk sorusuna cevap

"ÇALIŞTIKÇA PARLIYORUZ"

Meslektaşı Cansel Elçin'le evli olan oyuncu, "Eşler popüler olunca evliliği yürütmekte zorluk çıkıyor mu?" sorusuna, "O iş tam tersi. Bizim ne kadar göz önünde olursak işler güzel gidiyor demektir. Ne kadar az stresin olursa sağlıklı olursun. Çalıştıkça parlıyoruz" yanıtını verdi.

Zeynep Tuğçe Bayattan çocuk sorusuna cevap

Haberin Devamı

"KOCAMA YAPILAN İLTİFATLAR HOŞUMA GİDİYOR"

Bayat, "Eşiniz popüler biri, kıskanıyor musunuz?" sorusunu ise "Ona iltifat ettikleri yorumlar çok hoşuma gidiyor, çok beğeniyorum. Son olarak 'Şahane Hayatım'da onun olduğu bölümlerde Cansel'e yazılanlara bakıyorum, hoşuma gidiyor. Kıskanç değiliz. O da sosyal medyada bana yazılanları atıyor, mutlu oluyoruz" şeklinde cevapladı.

Zeynep Tuğçe Bayattan çocuk sorusuna cevap

"ÇOCUK GELİRSE HOŞ GELİR"

Çocukla ilgili sorular üzerine 33 yaşındaki oyuncu, "Bir gün isterim, neden olmasın? Ne zaman bilmiyorum, bunun planı yapılmıyor. Zaten kadınlar hem çalışıp hem de çocuklarını büyütüyorlar. Gelirse bebek hoş gelir" ifadelerini kullandı.

Zeynep Tuğçe Bayattan çocuk sorusuna cevap

"HEMEN ÜÇ DİL DAHA ÖĞRENECEĞİM"

Yedi dil bildiği yönünde çıkan haberler hakkında Zeynep Tuğçe Bayat, "Dört dil biliyorum. Bu haberi doğru çıkarmak için hemen üç dil daha öğreneceğim. Dil öğrenmeyi çok seviyorum. Japon dizisinde oynamak isterim" şeklinde konuştu.