Cadde Zuhal Olcay'dan 'ihanet' göndermesi!

Zuhal Olcay'dan 'ihanet' göndermesi!

05.03.2022 - 16:03 | Son Güncellenme:

Usta oyuncu Haluk Bilginer'in, Zuhal Olcay ile evliyken şarkıcı Aşkın Nur Yengi'ye aşık olduğu iddia edilmişti. Ünlü çiftin, bu yüzden boşandığı öne sürülmüştü. Zuhal Olcay'ın önceki gün sahne aldığı mekanda ‘Dünden Sonra Yarından Önce' şarkısını söylerken yaptığı açıklama ile bir dönem magazin gündeminden düşmeyen olay yeniden gündeme geldi.

Zuhal Olcaydan ihanet göndermesi

Haluk Bilginer, 1992 yılında nikah masasına oturduğu Zuhal Olcay'dan 2004'te ayrılmıştı. 2006'da Aşkın Nur Yengi ile dünyaevine giren 67 yaşındaki oyuncu, sürpriz bir kararla 2012'de tekrar boşanmıştı.

Haberin Devamı

Daha önce Selçuk Yöntem (1976-1979) ve Zafer Olcay'la (1980-1987) evlilik yapan Zuhal Olcay'ın, üçüncü eşi Haluk Bilginer’e sahneden gönderme yaptığı konuşuluyor.

Zuhal Olcaydan ihanet göndermesi

Posta gazetesinden Uğur Alkapar'ın yazısından ilgili bölüm şöyle:
"Geçen cumartesi günü Beşiktaş’ta bir restoranda Zuhal Olcay’ı dinledik. Güçlü oyunculuğunu ile şarkıları adeta yaşıyor. Enerjisinden, karizmasından etkileniyorsunuz.

Dünden Sonra Yarından Önce’yi söylerken 'Tanıdık bir hikaye. Kadınla erkek tanışırlar, sevişirler, evlenirler. Sonra da erkek daha genç bir kadın için eşini terk eder' deyince alkış kıyamet koptu. 'Benim hiç tatmadığım bir şey' diyerek de gecenin esprisini yaptı.

"AŞK ÜÇGENİ!"
Olcay o kadar kendine güvenli ve aşmış ki geçmişte Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi ile yaşadığı aşk üçgenini bile şaka konusu yapabiliyor. Kendisine hayranlığım bu konserden sonra birkaç kat daha arttı."