Cadde Cem Gelinoğlu kimdir?

Cem Gelinoğlu kimdir?

07.03.2015 - 20:11 | Son Güncellenme:

3 Adam'a bu hafta Cem Gelinoğlu konuk olarak geliyor. TV 8'in sevilen programı 3 Adam'a konuk olan Cem Gelinoğlu kimdir? Cem Gelinoğlu hakkında tüm detaylar haberimizde...

Cem Gelinoğlu kimdir

3 Adam'da bu hafta Cem Gelinoğlu konuk olarak geliyor. Peki Cem Gelinoğlu kimdir? Tüm detaylar haberimizde..
Aksoy Film’in yapımcılığını üstlendiği Ali Kundilli filminin başrol oyuncusu Cem Gelinoğlu hayalini kurduğu filmi vizyona taşıdı. Ali Kundilli filminin senaryosu ise tamamen Cem Gelinoğlu aittir. Ünlü isimlerin yönettiği Ali Kundilli filmi ise gişede büyük rekor bekliyor.

Haberin Devamı

CEM GELİNOĞLU KİMDİR?

1983 yılında Düzce’de dünyaya gelen Cem Gelinoğlu orta okul ve lise hayatını Düzce’de geçirdi. Üniversite’de istediği bölüme geçemeyen ve kendi işini kuran Cem Gelinoğlu ticarette aradığını bulamayınca dükkanını kapatma kararı aldı. Açık Öğretim fakültesinden İşletme bölümü okuyan Cem Gelinoğlu bu süre içerisinde reklam sektörüne geçiş yaptı. 10 sene boyunca reklamcılık sektöründe yer alan Cem Gelinoğlu son olaran 1 yıl ilaç sektöründe çalıştı.

Sosyal Medya üzerinden Vine sayfası açan ve videolar paylaşan Cem Gelinoğlu kısa sürede en sevilen karakter oldu. İzlenme rekorları kıran Cem Gelinoğlu takipçilerinden aldığı destek ile Ali Kundilli filmini yazdı ve oynadı. Faruk Aksoy’un da desteği ile beyaz perdeye çıkan Cem Gelinoğlu büyük beğeni topladı.