Gündem Ceza yememek için çarptı

Ceza yememek için çarptı

17.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Denizli’de trafik uygulamasında “dur” ihtarına uymayan kadın sürücü, otomobiliyle polis memuruna çarptıktan sonra kaçtı. Olay anı cep telefonu ile kaydedildi

Ceza yememek için çarptı

Denizli’de, ’dur’ ihtarına uymayarak kaçan kadın sürücünün çarptığı 45 yaşındaki trafik polisi Uğur Kül, yaralandı. Kaçan sürücü ise kısa bir süre sonra yakalanıp, gözaltına alındı. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Uğur Kül, dün saat 14.00 sıralarında, Bayramyeri Meydanı’nda hatalı park yapan araçlara ceza kesmeye başladı. Bu sırada hatalı park eden otomobilin kadın sürücüsü G.D., polisin kendisine ceza kesmeye geldiğini farkedip, kaçmak istedi.
Bunun üzerine, polis Kül aracın önüne geçip, ’dur’ ihtarında bulundu. Ancak, uyarıya aldırış etmeyen, G.D., polis Kül’e çarpıp, hızla kaçtı.
İşgörmez raporu aldı
Kaçan otomobil sürücüsü G.D. caddenin sonunda polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Sol bacağından yaralanan polis memuru Uğur Kül ise kaldırıldığı hastanede tedavisinin ardından, 4 gün işgöremez raporu verilip, taburcu edildi.