Bulmacalar İçgüdü Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada İçgüdü Yanıtları

İçgüdü Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada İçgüdü Yanıtları

12.11.2021 - 15:27 | Son Güncellenme:

Bulmaca çeşitleri arasında kelime ve harf harf bulmacaları oldukça çok sevilmektedir. Ancak bazı kelimeler bir hayli zorlayıcı olabilmektedir. "İçgüdü" kelimesi de bunlardan biri olmaktadır. Peki içgüdü bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada içgüdü yanıtları nelerdir sizler için derledik.

İçgüdü Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada İçgüdü Yanıtları

Kelime karşılığı olarak birden fazla cevaba sahip olan içgüdü kelimesi sıklıkla sorulmaktadır. Hissiyat ile ilgili anlamları olan kelimenin üç dört karşılığı bulunmaktadır.

Haberin Devamı

 İçgüdü Bulmaca Cevabı Nedir?

 Kare, çengel ve halka kelime bulmacaların da rastladığımız içgüdü sorusuna karşılık gelen bir kaç kelime bulunmaktadır. Bunlardan en çok tercih edileni ise İNSİYAK olmaktadır. Nitekim bunun dışında başka anlamları da bulunmaktadır. Bunlar ise; İNSTİNCT, RADAR, GERİZE ve SEVKİTABİİ kelimeleri olmaktadır. 

 Bulmaca da bu kelimelerden hangisi en uygun ise o kelime seçilip yazılmalıdır. Bunun için harf sayısı kadar varsa denk gelen harfler de önemli olmaktadır. Bunlara dikkat edildiği taktirde içgüdü bulmaca sorusunun doğru cevabını bulmak mümkün olmaktadır. Özellikle çengel ve kare bulmacalar da sorulan içgüdü kelimesinin, birden fazla karşılığı olması da bulmaca yazarlarının bu kelimeyi tercih etme sebepleri arasındadır.