Cumartesi Bu sıcaklar atölyede geçer

Bu sıcaklar atölyede geçer

22.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

İlla deniz ve havuz peşinde koşmak zorunda değiliz. İstanbul’da hafta sonlarını eğlenceli atölyelere giderek de geçirebilirsiniz

Bu sıcaklar  atölyede geçer

İşte sizin için seçtiğimiz, İstanbul’da hafta sonunun tadını çıkarabileceğiniz beş atölye. En sevdiğiniz çikolatanın yapımını öğrenebilir, doğaya bulaşabilir, hatta kendi kameranızı tasarlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

-kameranızı tasarlayın:Sıfırdan başlayarak elinizdeki metal ya da karton kutuları fotoğraf makinesine dönüştürebilir, bolca fotoğraf çekebilirsiniz.(bubikamera.com)

-Ev yapımı çikolata:Bu atölyemiz çikolata severlere gelsin. En sevdiğiniz çikolatayı yapabilmek için dört saatinizi ayırmanız yeterli, üstelik eve kendi ellerinizle hazırladığınız çikolatalarla döneceksiniz. (cikolatafabrikasi.com)

-Defteriniz sizi anlatsın:Kapağı ve sayfalarıyla sizin hikayenizi anlatacak defterler tasarlamaya hazır mısınız? Sevdiklerinize hediye etmek için iyi bir alternatif olabilir. (hosaf-atolye.tumblr.com)

-Doğayla buluşma zamanı:
Eğer bitkilere merakınız varsa ve dekorasyonla uğraşmaktan da zevk alıyorsanız, bu ikiliyi bir araya getiren terraryum atölyeye hemen kaydınızı yaptırın. (terraquadesign.com)

Haberin Devamı

-Kokunuz size has olsun:Evet tam olarak, kişisel parfümünüzü üretmekten bahsediyoruz. Beş saatte tamamen size özel olacak bu kokuyu yaratmak için bu atölyeyi kaçırmayın deriz. (kokucuk.com)