Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

30.10.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Geçen sezondan beri trend olan jean pantolon üzerine jean gömlek giyme modası Mudo koleksiyonlarına da yansıdı.

En moda En yeni

İstanbul’da kadeh kaldırmaya devam
Beşincisi düzenlenen Doluca’nın “İstanbul Kadeh Kaldırıyor” etkinligi 7 Kasım’a kadar devam ediyor. 74 çeşit şarabın kadehte tadılabildiği etkinlik İstanbul’daki Borsa, Da Mario, Gina, İstanbul Modern, La Brise, Masa, Mikla, Sunset, Şans, Topaz, Vogue, Wanna ve
X Restoran’da gerçekleşiyor.



Serinin yeni parfümü manolya aromalı
Acqua di Parma’nın Nobile serisinin yeni parfümü Magnolia Nobile manolya, bergamot ve sedir ağacı aromalı. 100 ml’lik şişe 323 TL.


Samur kılından fırça
Burberry’nin makyaj serisindeki samur kılından yapılan yumuşak allık fırçasının fiyatı 105 TL.

Jean’e devam
Geçen sezondan beri trend olan jean pantolon üzerine jean gömlek giyme modası Mudo koleksiyonlarına da yansıdı. Mudo Fts64 ve Mudo Collection’ın sonbahar-kış sezonunda farklı kesimlerde jean pantolonlar,gömlek, yelek, etek ve şortlar var.

Metal kayışlı sportif saatler
DKNY’ın metal kayışlı saatleri sportif kadınlar için ideal. Desenli kadranları ile de dikkat çeken saatlerin fiyatı 479 TL.

Farklı ev yemekleri
Cihangir’deki Cafe Firuz’da her gün farklı ev yemekleri servis ediliyor. Zeytinyağını Ayvalık’tan getiren, hamburger ekmeklerini kendi fırınında pişiren mekanın kahvaltı mönüsü de zengin.

Dünyanın dört yanından lezzetler
Mövenpick Hotel’deki AzzuR Restaurant’ta 1-14 Kasım tarihlerinde Alp çiçekleri, Penja biberi, siyah trüf mantarı ve Madagaskar’dan gelen deniz tuzu ile yapılan tortilla çorbası, ton balığı karpaçyo, organik kuzu kafesi, sudak filetosu ve fırınlanmış beç tavuğu servis edilecek.


İş hayatında başarı kılavuzu
Tom Peters’ın kaleme aldığı ve iş hayatında başarılı olmaya dair ipuçları veren “Küçük Ama Önemli
Şeyler” adlı kitap Boyner Yayınları’ndan çıktı.