Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

09.06.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gusto 9-29 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek İstanbul Shopping Fest kapsamında yüzde 50’ye varan indirim uyguluyor.

En moda en yeni

Alışveriş festivaline özel indirim

Haberin Devamı

Gusto 9-29 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek İstanbul Shopping Fest kapsamında yüzde 50’ye varan indirim uyguluyor. İndirim,
mağazanın online satış sitesi www.gustoeshop.com’ da da mevcut.

Yaz menüsü hazır

Four Seasons Bosphourus Otel’de bulunan Aqua Restaurant yaz için menüsünü yeniledi. Menüde ıspanak salatası, soğuk Çanakkale domates çorbası gibi yemekler bulunuyor.

En moda en yeni

Kendi tarzınızı yaratın

Modernize edilmiş kedi gözlükler, büyük çerçeveler ve daha pek çok renkli model Karen Walker’ın ilkbahar-yaz koleksiyonunda. Fiyatı 255 TL.

Yeni şube Nişantaşı’nda

COOKSHOP’un yeni şubesi Nişantaşı’nda açıldı. Menüdeki frozen içecekler yazın serinlemek isteyenler için ideal.

En moda en yeni

Renkli deri çantalar

Miu Miu’nun Madras isimli koleksiyonundaki deri çantalar canlı renkleriyle de dikkat çekiyor. Turuncu çantanın fiyatı 2.240 TL.

Haberin Devamı

En moda en yeni

Kurukafa saat ve parfümlerde

* Mango’nun bergamot, Hint sümbülü ve paçuli aromalı yeni parfümü Lady Rebel Rock Deluxe kalıcı kokulardan hoşlanan kadınlara hitap ediyor. Parfüm rock temalı ve kurukafa desenli şişesiyle de dikkat çekiyor.
* Swatch’ın yeni koleksiyonunda bulunan, kurukafa
motifli saatlerinin fiyatı 345 TL.

Uçmanın tam zamanı

Borajet’in 11 Haziran’dan itibaren İstanbul - Gökçeada, 15 Haziran’dan itibarense Kocaeli - Bodrum seferleri başlıyor. Bilet fiyatları 94 TL.

Mardin’deki müzenin hikayesini anlatıyor

* Sakıp Sabancı Mardin Kent Müzesi ve Dilek Sabancı Sanat Galerisi’nin anlatıldığı “Mardin’i Dinlerken: Müzeyle Başlayan Değişim” isimli kitap Mardin’deki müzede satılıyor. Fiyatı 40 TL.
* Serap Başol’un Beyaz Yayın’dan çıkan kitabı “Mavi Yolculuk Özgür Balıklar Nereye Gider?” kendi benliğimize doğru yöneldiğimiz bir yolculuğu konu alıyor. Fiyatı 14 TL.

RAFLARDAN

* Algida’nın yeni buz-dondurması Fruttare Çilekli’nin içinde gerçek çilek parçaları var. Fiyatı 1 TL.
* Mentos farklı yoğunlukta nane aroması içeren şekerleri bir pakette topladı. Mentos Mintensity’nin fiyatı 1-1.25 TL arası.
* Bingo Soft’un yeni yumuçatıcısı Konsantre Star çamaşırlarınızda parfüm sıkılmış etkisi vaad ediyor. Fiyatı 3.99 TL.