Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

18.01.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Swiss Military Hanowa klasik çizgilerden vazgeçemeyenler için 50’nci yılına özel Tribute modelini tasarladı.

En moda en yeni

Sıcak tutan tasarımlar
* Nine West yeni ayakkabı tasarımlarında deri, süet ve ruganı fermuar, metal toka gibi detaylarla birleştirdi.
* Vakko pastel tonlu kürkler, kaşmir trikolar, deri çizme ve spor ceketlerden oluşan Atlethic Chic koleksiyonunu meraklılarına sunuyor. Çizme 595 TL.
* Atalar’ın yeni koleksiyonunda hem gece hem de gündüz kullanabileceğiniz siyah, ekru, krem renkli, deri ve kürk detaylı palto seçenekleri yer alıyor.

Haberin Devamı

50’nci yıla özel
Swiss Military Hanowa klasik çizgilerden vazgeçemeyenler için 50’nci yılına özel Tribute modelini tasarladı. Sadece 15 adet üretilen saatin fiyatı 1089 TL.

Çiçek kokusu sevenlere...
* Givenchy 10’uncu yıl kutlamasına özel Very Irresistible kadın parfümünü güllerle donattı. On farklı gül çeşidiyle hazırlanan ve gül tasarımlı şişesinde
sunulan parfümün 50 ml fiyatı 216 TL.
* Burberry hafif kokuları tercih eden kadınlara portakal çiçeği, lavanta gibi çiçek kokuları karışımıyla Brit Rhytm Woman’ı hazırladı. 50 ml fiyatı 201 TL.

Vintage gözlükler
Yuvarlak saplı uçları, çeşitli renk seçenekleri ve vintage tasarımlarıyla herkese hitap eden Hally and Son artık Türkiye’de. Özel bakım kremi ve temizleyicisiyle sunulan gözlüklerin fiyatı 405-1900 TL arasında.

Haberin Devamı

Herkese uygun indirim seçenekleri
* İpekyol’un çizmeden taşlı çantalara, trençkotlardan ceketlere geniş ürün yelpazesinde yüzde 70’e varan indirim uygulanıyor.
* Işıltılı ürünleri ve renkli tasarımlarıyla ilgi çeken Victoria’s Secret, makyaj çantalarından simli parfümlere kadar uzanan tüm ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim sunuyor.
* Kadife ve pul işlemeleriyle birleştirdiği danteli yeni elbise koleksiyonunda kullanan Faik Sönmez’de sezona özel yüzde 50’ye varan indirim var.
* Bath, Body&Works’ün çiçek özleri, E vitamini ve shea yağıyla ürettiği vücut bakım ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim uygulanıyor.
* Ikea’nın mobilya ve aksesuar ürünlerinde 26 Ocak’a kadar indirimli fiyatlar var. Mama sandalyesi 40 yerine 30 TL.

Müzik eşliğinde bir hafta sonu
Ataköy Sansendo, hafta sonunda müşterilerine lezzetli yemeklerin yanı sıra 20.30-00.30 arası “Keyifli Hafta sonu” konseptiyle canlı DJ performansı da sunuyor. Menüsünde baharatlarla panelenmiş tavuk etinden kızarmış patatesle servis edilen mini burgere geniş bir lezzet yelpazesi olan Sansendo’nun içecek listesindeyse çikolata ve kremalı bisküvilerle hazırlanan likörler de bulunuyor.

Raflardan

* Ahmad Tea çay severlere ceylan, yeşil çay, English Breakfast çayı ile Earl Grey Tea seçeneklerini sunuyor. Earl grey tea 250 gram fiyatı 28 TL.
* Watsons’tan ocak ayı boyunca yapacağınız 20 liralık alışverişlerde Diadermine arındırıcı tonik 16.50 TL yerine 7.90 TL.
* Evian’ın kalsiyum dengesi yüksek, zengin mineralli suları satışta. 1 litrelik şişe fiyatı 2.65 TL.
* Beta Tea çay tiryakilerine yeni taç yaprak serisini sunuyor. 500 gram fiyatı 8.90 TL.