Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

26.03.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Lee geçen sezon trend olan jean üstü jean temasını bu sezon da işliyor.

En yeni en moda

Jean üstü jean’e devam
Markanın yeni koleksiyonunda jean pantolonlar, jean gömlek ve ceketlerle birlikte kullanılmış.

Saatini tarzına göre belirle
*Rengarenk kayışları ve iri kadranlarıyla dikkat çeken Ice-Watch saatler spor giyinmekten hoşlananlar için ideal. Fiyatı 174 TL.
* Dice Kayek imzalı çelik kordonlu ve Swarovski taşlı saatler lüksten vazgeçmek istemeyen kadınlara hitap ediyor. Fiyatı 154 dolar.

En yeni en moda


Asmalı’nın en yenisi
Asmalımescit’te açılan İtalyan restoranı Rigatoni hafta içi saat 11.00-24.00, hafta sonları ise 03.00’e kadar açık. Mekan
yemek sonrası hafif hareketli müzik eşliğinde geceye devam etmek isteyenlere de
hitap ediyor.

En yeni en moda


Cepli ayakkabılar

KangaRoos ayakkabıların yanlarında bulunan minik cepler spor yaparken anahtarını ve bozuk parasını koyacak yer bulamayanlar için pratik bir çözüm sunuyor. Fiyatı 114,90 TL.

En yeni en moda


Küçük gorilin maceraları
Hayykitap hayvan hikâyeleri serisine bir yenisini ekledi: “Büyümek İsteyen Goril”. Jill Tomlinson’ın yazdığı kitap Pongo adındaki yavru gorilin Afrika’da ailesiyle yaşadığı hayatı anlatıyor. Fiyatı 7 TL.

Aşkın dergisinde neler var?
“Türkiye’nin aşk dergisi” sloganıyla piyasaya çıkan Paprika’nın ilk sayısında Feridun Düzağaç ile aşk hakkında bir söyleşi var. Dergide ayrıca evlilikte ihanet, sanal aşk ve seksin monotonlaşması konularında da araştırmalar bulunuyor.


Siz bırakın o temizlesin
Samsung’un yeni robot süpürgesi içinde barındırdığı navigasyon sistemi ile siz başında durmadığınız anlarda da temizlik yapabiliyor.
Şarjı bitince otomatik olarak şarj olmaya da başlayan temizlik robotunun fiyatı 996 TL.

En yeni en moda



Kilonuzu kontrol etmek için
Türk Obezite Vakfı (TOV) ülkemizde hızla artan obezite konusunda halkı bilinçlendirmek amacıyla www.kilokontrolhareketi.com sitesini kurdu. Sitede beden kitle indeksi ölçüm tablosu ve analizi, kilo kontrolünde yönlendirici bilgiler, basit egzersizler ve sağlıklı yemek tarifleri bulunuyor.

Yüksek belli modeller eklendi
Levi’s geçen sene piyasaya sürdüğü Curve ID koleksiyonunda bu sezon yüksek belli modelleri de ekledi. Koleksiyonda Slight Curve, Demi Curve ve Bold Curve adında üç farklı kalıpta jean bulunuyor.

En yeni en moda