Cumartesi En yeni, en moda

En yeni, en moda

22.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

.

En yeni, en moda

Hobi malzemeleri

Haberin Devamı

Hobixmağazalarında çakı, anahtarlık, büyüteç, teleskop, dürbün gibi birçok ürün bulunuyor. Celestron Elements 8x21 dürbünün fiyatı 103 TL.

Renkli ayakkabılar

Greyder’in yaz koleksiyonunda erkekler için rahat ve renkli spor ayakkabılar var. Sarı ayakkabının fiyatı 129 TL.

Parlak tırnaklar

Silk’n MicroNail elektrikli tırnak parlatıcısı el ve ayak tırnakları haricinde takma ve akrilik tırnaklarda da hızlı parlaklık vâdediyor. Fiyatı 99 TL.

Yerli üretim havyar

Palivor Çiftliğiözel seçim serisi kapsamında yerli üretim özel Osetra havyarını satışa sunuyor. Ürünün 4 derecede saklanıp kutusu açıldıktan sonra üç gün içinde tüketilmesi gerekiyor. 20 gram fiyatı 155.5 TL

Afrika’dan peeling

The Body Shop’un Spa of the World serisinden, Afrika’da hayat ağacı olarak bilinen Ximenia’nın yağından elde edilen Ximenia vücut peeling’inin 350 ml fiyatı 74.90 TL.

Haberin Devamı

Erkekler için

Fabrika’nın yaz koleksiyonunda erkekler için parça boyama pantolon ve bermudalar, renkli polo yaka tişörtler ve keten üstler var. Erkek bermudanın fiyatı 119 TL.

Odanız hareketlensin

İşbir Yatak’ın yeni koleksiyonu Basic Line’da nevresim takımlarında renkli desenler ön plana çıkıyor. Tek kişilik nevresim takımları 93, çift kişilik nevresim takımları 104 TL.

Canlı görüntülerle...

SamsungSUHD TV sahip olduğu nano kristal teknolojisi ile futbolseverlere maçları stadyumdaymış gibi canlı görüntülerle izletmeyi vâdediyor. Fiyatı 9.999 TL’den başlıyor.

Vücut bakım serisi

Victoria’s Secret’ın yeni koleksiyonu Body Care vücut bakım serisinde hafif vücut yağı, ultra yoğun krem temizleyici ve nemlendirici vücut losyonu gibi ürünler var. 350 ml nemlendirici vücut losyonu 65 TL.

Yazlık elbiseler

Carnevale’nin mercan, kırmızı, sarı renklerin öne çıktığı Love’n Fashion koleksiyonunda uçuşan elbiseler, şifon bluzlar ve minimalist ceketler var. Elbisenin fiyatı 449 TL.

Yeme içme

Özel burgerler

Günaydın’da Bacon Cheese Burger, Milano Burger, Günaydın Special Burger, Günaydın Lokum Burger gibi Günaydın’a özel burgerler var. Günaydın Lokum Burger’in fiyatı 33 TL.