Cumartesi En yeni, en moda

En yeni, en moda

12.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Victoria’s Secret’ın “Holiday” koleksiyonunda kırmızı renklerin ağırlıkta olduğu farklı model ve desenlerde iç çamaşırları ve gecelikler yer alıyor.

En yeni, en moda

Kırmızı renkli...

Haberin Devamı

Victoria’s Secret’ın “Holiday” koleksiyonunda kırmızı renklerin ağırlıkta olduğu farklı model ve desenlerde iç çamaşırları ve gecelikler yer alıyor. Kırmızı geceliğin fiyatı 232 TL.

Çam ağaçlarıyla süslü
Penti’de yılbaşı ruhunu yansıtan kar taneleri, çam ağaçları gibi desenlerle süslü bereler, eldivenler ve aksesuarlar var. Kırmızı rengin ağırlıkta olduğu aksesuarlardan bere 24.90 TL.

Banyo serisinden
Sephora’nın yeni banyo serisinde duş jelinden el kremine, vücut yağından nemlendirici kreme birçok ürün var. Let It Snow vücut yağının fiyatı 28.90 TL.

Kanatlı ayakkabılar
Sophia Webster’ın hazırladığı yılbaşı koleksiyonunda Swarovski taşlar ve kanatlarla süslü beş farklı modelde ayakkabı var. Harvey Nichols İstanbul’da satılan koleksiyondan siyah ayakkabının fiyatı 2585 TL.

İstanbul yüzükleri
Ariş Pırlanta’da Sultanahmet Camii, Ayasofya Camii, Kız Kulesi gibi İstanbul’un simgelerinin yer aldığı pırlantalarla süslü özel tasarım İstanbul yüzükleri var. Kız Kulesi yüzüğü 15.048 TL.

Odunsu notalar
Serge Lutens Feminite du Bois kadın parfümü sedir, çiçek ve erik notaları içeriyor. 50 ml parfümün fiyatı 409 TL.

Renkli saatler
Lacoste Goa serisinde lacivert-turuncu, turkuvaz-kırmızı ve pembe seçenekleri olan saatler var. Lacoste Goa saatlerin fiyatı 380 TL.

Yeşil içecekler
Lifli yeşil içecekler ve günlük üretilen bitkisel yiyeceklerin satıldığı Maçka’daki Blended Store’da badem sütü, hurma ve zerdeçal gibi aromalar içeren Mylk’in 500 ml fiyatı 23 TL.

Dumanlı gözler
Deborah Milano’nun yeni far paleti Smokey Eye Palette’te beş renkte far var. Far paletlerinin fiyatı 39.90 TL.

Pullarla donatılmış elbiseler
Carnevale’de nakış ve işlemeli ipek elbiseler, ceketler ve bluzlar var. Dantel, pul ve deri detayların ön planda olduğu koleksiyondan kırmızı elbisenin fiyatı 489 TL.

yeme içme

Şeften özel tadım

Sergi Arola hazırladığı özel tadım menüsünü Arola Restarurant’da sunuyor. Bugün son günü olan menüde trüflü porçini mantarı, deniztarağı gibi başlangıç ve ana yemeklerle üç çeşit tatlı var. Menünün kişi başı fiyatı 300 TL.

raflardan

-Nivea Men Creme tıraş sonrası cildin nemlenmesine ve yumuşamasına yardımcı oluyor. 75 ml fiyatı 9.90 TL.

-Protex’in yeni arı sütü özlü sıvı sabunu antibakteriyel koruma sağlıyor. 300 ml fiyatı 6.10 TL.

- Daha beyaz dişler vâdeden Colgate Optik Beyaz“Beyazlat ve Güçlendir” diş macunu 17.95 TL.

Yılbaşı çikolataları

- Godiva’nın yeni yıl koleksiyonunda trüf ve pralinler, sütlü badem ve deniz tuzlu bitter çikolatalar var. Swarovski taşlarla süslü 12’li trüf çikolata kutusu 85 TL.

- The Marmara Chocolate Shop’unel yapımı çikolatalar, lokumlar, badem şekerleri gibi ürünleri içeren sekiz farklı yılbaşı kutu ve sepetleri 160 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.